Breaking News

A ​boszorkányok elveszett könyve adaptáció új jelenetfotót kapott - Íme a Bishop család!

Deborah Harkness is csatlakozik azokhoz a szerzőkhöz, akiknek a YA regénye adaptációt kap.A Mindenszentek trilógiából tévésorozat készül, a Bad Wolf and Sky Productions jóvoltából. Főszerepben Teresa Palmert láthatjuk majd, a rejtélyes vámpír Matthew-t pedig Matthew Goode alakítja majd.

Most kaptunk egy fotót a Bishop famíliáról, ami fontos lesz, ugyanis boszorkányok lévén a család természetesen nagy szerepet kap a történetben.A könyv magyar fülszövege:

Diana ​Bishop, az alkímia történetével foglalkozó fiatal történész – aki akarata ellenére lett boszorkány, és azért választotta a tudományos pályát, mert így kíván megszabadulni e terhes örökségtől – az oxfordi Bodley könyvtárban ráakad egy titokzatos, elveszettnek vélt könyvre, az Ashmole 782 névre hallgató kéziratra.
Rajta kívül azonban más túlvilági lények, démonok és vámpírok is ott nyüzsögnek a könyvtárban, és az ő érdeklődésüket is felkelti az eltűnt kötet, mert olyan titkokat sejtenek benne, amelyek meghatározóak lehetnek a teremtmények – azaz a nem-emberek – sorsára nézve. Azt is meg szeretnék tudni továbbá, hogy a boszorkány-történésznő miként bukkanhatott rá erre a kivételes ritkaságra.
A Diana körül gyülekező túlvilági teremtmények központi figurája egy ezerötszáz éves vámpír, Matthew Clairmont, aki mellesleg az oxfordi egyetem professzora és az Angol Tudományos Akadémia tagja. Ők ketten elhatározzák, hogy megfejtik az eltűnt kézirat titkát. Deborah Harkness regénye ennek az izgalmas vállalkozásnak és kettőjük kapcsolatának története.

Nincsenek megjegyzések