Breaking News

Befutott a The Matchmaker’s Playbook magyar borítója!

Végre megérkezett a The Matchmaker’s Playbook, vagyis A csábítás szabályai magyar borítója is!

És azt kell mondanom, én imádom. Tökéletes Rubin Pöttyös borító, és a kis játék is nagyon tetszik az o betűkkel - visszaidézi a filmes plakátot, bár azt egy az egyben nyilván nem lehetett használni. Nehéz Nick Bateman arcával vetekedni, de ha már nem filmes a borító, akkor ez szerintem méltó választás helyette.

A film előzetesét egyébként megnézhetitek itt.



A hivatalos magyar fülszöveg:

Mitől profi egy randiguru?
Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.
Miután egy baleset véget vet sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.
A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!
Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.
Bájos, pajkos, humoros.

Nincsenek megjegyzések