Szeretnél vajsört szagolni? Érkezik az illatosított Harry Potter könyv!

Nem tudom, ki hogy van vele, de az illatos könyv nekem régi "fantáziám". 

Mennyire jó lenne bizonyos leírásoknál, amikor már pusztán a szavaktól is összefut az ember szájában a nyál, ha valóban éreznénk az ízeket és az illatokat? Utóbbi pedig bizonyára megoldható is, hiszen vegyünk csak egy Avon katalógusos illatmintát - gondoltam én.
És most végre úgy tűnik, megvalósul a kívánságom, még ha nem is regénnyel. Viszont legalább Harry Potterrel, ami legalább ilyen jó.

A Kolibri Kiadó elhozza nekünk ugyanis a Harry Potter - Mézesfalás - Finomságok illatos könyve című kötetet, ami ezt valósítja meg! (Amúgy meg - szerintem nincs olyan ember, akit nem hoznának lázba az izgalmas-érdekes-rejtélyes varázslóédességek, nem?)

A leírás szerint:

A Harry Potter-filmek tele vannak lenyűgöző és ínycsiklandó édességekkel. De nem kell a Mézesfalásig menned, hogy megismerd ezeket a finomságokat: kapard le a védőréteget a lapokról, és már érezheted is az édességek illatát! Éld át újra Harry Potter történetének ínycsiklandó pillanatait ezzel a gyönyörű, illatosított könyvvel, amelytől...

Ráadásul az illatok a kaparós "szenvedélyemmel" is párosulnak. Nem, nem vagyok kaparós sorsjegy-függő, de még mindig élnek bennem a kellemes emlékek az innen-onnan érkező kaparós nyereményjátékos szelvényekről, amikkel ugyan általában nem nyertem, de mégis izgalmas volt.Mondjuk arra még kíváncsi lennék, hogy mit tud az illaton kívül felmutatni a könyv, ugyanis ez jó, de mégis üres, ha mellé nem párosul valami tényleges tartalom. Sajnálom, hogy ez a leírásból kimaradt.

Úgyhogy elkezdtem kicsit nyomozni, de kiderült, hogy angolul is csak június végén érkezik a kötet. Viszont a francia Amazonról két ilyen képet tudtam összehalászni:
Illetve az egyik legnagyobb Harry Potter rajongói oldal osztott meg néhány fotót:


Szeretnél vajsört szagolni? Érkezik az illatosított Harry Potter könyv! Szeretnél vajsört szagolni? Érkezik az illatosított Harry Potter könyv! Reviewed by Deszy on 5/16/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.