Breaking News

Szeretnél vajsört szagolni? Érkezik az illatosított Harry Potter könyv!

Nem tudom, ki hogy van vele, de az illatos könyv nekem régi "fantáziám". 

Mennyire jó lenne bizonyos leírásoknál, amikor már pusztán a szavaktól is összefut az ember szájában a nyál, ha valóban éreznénk az ízeket és az illatokat? Utóbbi pedig bizonyára megoldható is, hiszen vegyünk csak egy Avon katalógusos illatmintát - gondoltam én.




És most végre úgy tűnik, megvalósul a kívánságom, még ha nem is regénnyel. Viszont legalább Harry Potterrel, ami legalább ilyen jó.

A Kolibri Kiadó elhozza nekünk ugyanis a Harry Potter - Mézesfalás - Finomságok illatos könyve című kötetet, ami ezt valósítja meg! (Amúgy meg - szerintem nincs olyan ember, akit nem hoznának lázba az izgalmas-érdekes-rejtélyes varázslóédességek, nem?)

A leírás szerint:

A Harry Potter-filmek tele vannak lenyűgöző és ínycsiklandó édességekkel. De nem kell a Mézesfalásig menned, hogy megismerd ezeket a finomságokat: kapard le a védőréteget a lapokról, és már érezheted is az édességek illatát! Éld át újra Harry Potter történetének ínycsiklandó pillanatait ezzel a gyönyörű, illatosított könyvvel, amelytől...

Ráadásul az illatok a kaparós "szenvedélyemmel" is párosulnak. Nem, nem vagyok kaparós sorsjegy-függő, de még mindig élnek bennem a kellemes emlékek az innen-onnan érkező kaparós nyereményjátékos szelvényekről, amikkel ugyan általában nem nyertem, de mégis izgalmas volt.



Mondjuk arra még kíváncsi lennék, hogy mit tud az illaton kívül felmutatni a könyv, ugyanis ez jó, de mégis üres, ha mellé nem párosul valami tényleges tartalom. Sajnálom, hogy ez a leírásból kimaradt.

Úgyhogy elkezdtem kicsit nyomozni, de kiderült, hogy angolul is csak június végén érkezik a kötet. Viszont a francia Amazonról két ilyen képet tudtam összehalászni:




Illetve az egyik legnagyobb Harry Potter rajongói oldal osztott meg néhány fotót:


Nincsenek megjegyzések