Breaking News

Jön magyarul Benedict Cumberbatch újabb adaptációs sorozata

Benedict Cumberbatch leginkább a Sherlock adaptációjával vált híressé, azóta pedig már több adaptációban is láthattuk, és lehet, hogy ezzel a legújabb díjesőre számítható sorozatot húzza be.

Ő alakítja a címadó Patrick Melrose-t, aki megint csak nem egy átlagos főhős. Ahogy magát leírja: "Patrick vagyok, nárcisztikus, skizoid, öngyilkos hajlamú alkoholista."




Patrick gyerekkori traumáit próbálja ivásba fojtani, ebben pedig nagy szerepet játszik édesapja is, akit Hugo Weaving alakít. A széria az 1960-as évektől a 2000-es évekig meséli el Patrick Melrose életét, úgyhogy nem kis kihívás elé állította a készítőket.

A minisorozat Edward St. Aubyn önéletrajzi ihletésű regényciklusán alapul, ami nálunk kevéssé ismert, most viszont mind a könyv, mind a sorozat érkezik magyarul.

Előbbi a Jelenkor Kiadótól, utóbbi az HBO-tól.

Ahogy a csatorna írja:

Bemutatjuk az új kedvenc karaktered Benedict Cumberbatch-től: Ő Patrick Melrose, a nárcisztikus, skizoid alkoholista – aki viszont minden erejével azon van, hogy meggyógyuljon és maga mögött hagyja önpusztító életmódját. Kövesd a sajátmaga megváltása felé vezető útját az új, 5 részes minisorozatban az HBO GO-n.

Íme az előzetes:


Nincsenek megjegyzések