Breaking News

BREAKING NEWS! - Érkezik Sarah J. Maas első felnőtt fantasy sorozata!

Az Entertainment Weekly osztotta meg a szuper és egyben elég váratlan hírt: Sarah J. Maas új felnőtt fantasy sorozaton dolgozik!




A sorozat világában az emberek a túlélésért küzdenek a mágikus lényeg hierarchiája közepette. A Crescent City - ez ugyanis a cím - főhőse a félig ember, félig Sidhe, Bryce Quinlan, aki a legjobb barátja halálát szeretné megbosszulni, akit brutálisan meggyilkoltak. 

A lány bosszúhadjárata hamarosan összefonódik azzal, hogy megvédje a világot és az embereket, akiket szeret a kegyetlen ellenségtől. A sorozat tele lesz akcióval, kalandokkal és mitológiával, de természetesen a Massra jellemző románc sem marad el.

"A Crescent City igazi szenvedély volt számomra a kezdetektől, és most már több éve dolgoztam rajta, amikor épp lehetőségem adódott. Alig várom, hogy bemutassam az olvasóknak Bryce-ot, a hősnőt, aki szerintem jó barátságban lenne Aelinnel és Feyre-rel. A Crescent City világa modernebb, mint a korábbi sorozatok, de ezzel együtt tele van varázslattal, harcosokkal és rejtélyes és halálos lényekkel." - mondta el Maas.

A sorozat első része a jelenlegi tervek szerint 2019 végén jelenhet meg.

Nincsenek megjegyzések