Breaking News

Együtt a Gossip Girl és a Pretty Little Liars sztárjai az új adaptációban - Itt az első előzetes

Caroline Kepnes You című regény már magyarul is megjelent Te címmel 2014-ben, az Alexandra Kiadó gondozásában.

Ám közben elkészült az adaptáció is, amit a Netflix karolt fel. Ráadásul a főbb szerepekben ismerős arcokat láthatunk.

A főszereplő Joe Goldberget a Gossip Girlből már jól ismert Penn Badgley alakítja, mellette pedig feltűnik a Once Upon a Time-ból Elizabeth Lail és a Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell is.


A fülszöveg:

Joe Goldberg, egy kis East Village-i könyvesbolt eladója egy nap úgy érzi, valóra vált az álma, mikor besétál a boltba egy fiatal írópalánta, Guinevere Beck. Beck megtestesíti mindazt, amire Joe valaha is vágyott: gyönyörű, vagány, okos, és hihetetlenül szexi – egyszerűen tökéletes. 
Joe rafinált módon kezdi behálózni Becket, és hála a lány okostelefonjának, Instagram-, Twitter- és Facebook-fiókjának, hamarosan sikerül is közel kerülnie hozzá. De Joe még sokkal többre is képes, hogy hatalmába kerítse rajongása tárgyát. 
És vajon Beck valóban olyan angyali és ártatlan teremtés, amilyennek Joe látja? Vagy ő még sokkal sötétebb titkokat rejteget?
Caroline Kepnes kötete vérfagyasztó beszámoló a könyörtelen, eszelős szerelemről. Betekintést enged egy mániákus elméjébe, hasonlóképp, mint John Fowles híres regénye, A lepkegyűjtő. Perverz módon romantikus thriller, amely az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót.

Az előzetes:


Nincsenek megjegyzések