Breaking News

Új részlet Magnus felnőtt regényéből, a The Red Scrolls of Magicből Izzyvel és Aleckel

Cassandra Clare sem felejtette el, hogy tegnap volt Izzy születésnapja, ennek örömére megosztott velünk egy új részletet. Méghozzá a felnőtt Magnus trilógia első részéből, a The Red Scrolls of Magic-ből, Aleckel és Izzyvel a főszerepben.




Azt is hozzátette, hogy ez nagyjából a Bukott angyalok városa idején játszódik, és semmilyen formában nem tükrözi Alec és Izzy jelenlegi érzéseit Simont illetően.

Íme a részlet:

Alec azzal hárította Isabelle kérdését, hogy bedobta az egyik sajátját. - Hogy van Simon? - Alec kétségbeesését tükrözte az is, hogy ezzel próbálkozott, mivel nem igazán tetszett neki, hogy a húga egy vámpírral randizik. Bár egy vámpírhoz képest Simon egész normális srácnak tűnt. Alec nem ismerte túlzottan. Simon sokat beszélt. 
Isabelle nevetett, egy kicsit túl hangosan is. - Rendben. Mármint... nem tudom. Miért kéne, hogy érdekeljen? Időnként látom, és úgy tűnik, jól van, de nem érdekel. Az a vámpír csak játékszer nekem. Egy kis méregfogas játék. - Isabelle sok emberrel randizott már, de még sosem volt ilyen védekező, amikor valamelyikük szóba került. Talán pont ettől érezte magát kényelmetlenül Alec, amikor Simonra került a szó: hogy úgy tűnt, életében először, hogy az ő sebezhetetlen húgát bánthatják.
Alec pedig sosem hagyná, hogy valaki megsebezze Isabelle-t. - Addig nincs gond, amíg nem te válasz az ő rágójátékává - felelte Alec. - Figyelj csak, szükségem lenne egy szívességre. 
Isabelle hangja éles lett. - Miért használod ezt a hangot? 
- Milyen hangot?
- Hát ezt a "Hivatalos Árnyvadász ügyben járok el" hangot. Alec, vakáción vagy. Szórakoznod kellene. 
- Szórakozom. 
- Nem hiszek neked. 
- Segítesz vagy nem?
Isabelle nevetett. - Persze, hogy segítek. Mégis milyen bonyodalomba keveredtetek te meg Magnus? 
Alec megígérte Magnusnak, hogy senkinek nem mondja el, de Isabelle biztosan nem számít...


Cassie Clare (@cassieclare1) által megosztott bejegyzés,

1 megjegyzés:

  1. A kép nem új, még a Csontváros filmhez készítette CJ.

    VálaszTörlés