Újabb Gillian Flynn adaptáció Amy Adams főszereplésével - Itt az előzetes és az első plakát!

Gillian Flynn számára igazi áttörést hozott a Holtodiglan és a belőle készült film.

Most újabb könyvéből érkezik adaptáció: az HBO 8 részes minisorozatot készített az Éles tárgyakból, Amy Adams főszereplésével.
Ráadásul rajta kívül sem spóroltak a tehetséggel, a rendező a Hatalmas kis hazugságok rendezője, Marc Vallée, úgyhogy készülhetünk arra, hogy párszor még találkozhatunk az Éles tárgyakkal a díjszezonban.

Most megérkezett a sorozat plakátja és előzetese is!
A premier július 8-ra várható.

A könyv fülszövege:

A fiatal chicagói újságíróra, Camille Preakerre nyugtalanító megpróbáltatás vár néhány hónapos pszichiátriai kezelését követően: főszerkesztője visszaküldi fojtogató szülővárosába, hogy az ott történt gyerekgyilkosságokról tudósítson.
Camille évek óta alig beszélt neurotikus, hipochonder anyjával, tizenhárom éves, gyönyörű féltestvérét, a poros kisváros lakóit valamiképp a markában tartó Ammát pedig utoljára óvodásként látta. A viktoriánus stílusú, kísérteties családi házban Camille-t megrohanják boldogtalan gyerekkorának emlékei, és akaratlanul is azonosulni kezd a meggyilkolt kislányokkal. Miközben egyre mélyebbre rántják sötét múltjának démonai, és felszakadnak soha be nem gyógyult sebei, versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiderítse, ki lehet a tettes. Ha Camille túl akarja élni életveszélyes visszatérését, nem tehet mást, mint hogy egyszer és mindenkorra összerakja múltja kirakós játékának darabjait.
„Szellemes, stílusos, remek első könyv. Igazi főnyeremény.” (Harlan Coben)
Újabb Gillian Flynn adaptáció Amy Adams főszereplésével - Itt az előzetes és az első plakát! Újabb Gillian Flynn adaptáció Amy Adams főszereplésével - Itt az előzetes és az első plakát! Reviewed by Deszy on 6/07/2018 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyon jónak néz ki! Megjelenhetne filmes plakáttal is a könyv, az is annyira szuper!

    VálaszTörlés

.

Üzemeltető: Blogger.