Breaking News

Érkezik a 3. Doktor Szöszi film?!

Talán kevesen tudjátok, hogy a Doktor Szöszi film is könyvadaptáció, pedig így van. De talán még ennél is meglepő, hogy évekkel a második film után úgy tűnik, érkezik a harmadik is!

Bevallom, nekem a Doktor Szöszi igazi kedvenc. Ha valamilyen motiváló filmre vágyom, ez az egyik, amit tutira megfontolok. Már legalább ezerszer láttam.




Viszont még így sem nyűgözött le a második film. Láttam azt is párszor, de több okból nem vagyok vele igazán kibékülve.

A Deadline értesülítései szerint viszont még ennek ellenére is érkezhet a harmadik Elle Woods történet, ugyanattól a kreatív csapattól, akinek az első kettőt köszönhetjük. 

A producerek közé csatlakozik maga Reese Witherspoon is, aki természetesen a szerepre is visszatér. 

A hírek szerint hamarosan el is kezdődik az írás, utána pedig már keresik is a rendezőt - arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ő visszatér-e.

17 év telt el az első film óta, a második óta pedig 15, szóval bizony meglepően régen volt már. Az első rész egyébként 18 milliós költségvetéssel 141 milliót hozott, a második már kicsit gyengébben teljesített, megemelt, 45 milliós költségvetésből 124-et fiatalt, tehát még így is bőven megérte.

Ti mit szóltok a hírhez?

3 megjegyzés:

  1. Érdekelne a dolog. Kíváncsi vagyok mit hoznának ki belőle. Bár a második nem jön be, az első nálam is igazi motiváló erő. Mivel holnap vizsgázom lehet be is teszem háttérzajnak. Kellene a motiváció!

    VálaszTörlés
  2. szia! meg tudnád mondani a konyv címét? mert eddig neten nem találtam............

    VálaszTörlés