Breaking News

Búcsúzkodnak a Shadowhunters színészek

A Shadowhunters színészei eddig is nagyon aktívak voltak a közösségi médiában, és ez most sincs másként, amikor a kasza hírére ébredtünk.





Hozom a reakciókat, nem kizárt, hogy frissül majd még a bejegyzés.


Kat (Clary) reakciója



Drága angyalaim!
Mi is csak most tudtuk meg - és higgyétek el nekem, mi is olyan sokkos állapotban vagyunk, mint ti. Ez a sorozat tényleg egy kincs volt. Egyből beleszerettem a történetbe és a mitológiába. Claryt játszani megtiszteltetés és öröm volt. Olyan különleges, erős nő (néhányan talán úgy mondanátok, hogy alacsony, vöröshajú és hisztis) - köszönöm, hogy rám bíztátok őt és hogy velünk tartottatuk ezen az utazáson. Köszönet illeti a szereplőgárdát, a stábot, a producereket, a rendezőket és a kreatív csapatot, akik dolgoztak ezen a különleges tévéműsoron. Annyit tanultam mindegyiküktől, és egész hátralévő életemben őrzöm majd a sorozat készítésének emlékeit. Minden egyes ember, aki része volt a Shadowhuntersnek, megérintette a szívemet valamiképp, meg sem próbálom leírni. A szeretet, amivel ez a rajongótábor óvja a könyveket, a tévéműsort, a művészeket és egymást, olyan erő, amilyennel eddig még sohasem találkoztam. Nem számít, innentől kezdve mi történik, egy valamit megígérek. Az Angyalra, elkészítjük nektek a legkomolyabb, legbadassebb, legvarázsolatosabb finálét, amit csak el tudtok képzelni.
Minden szeretetemmel, Angyalok. 

Matthew (Alec) reakciója
















Egészen elképesztően csodálatos élmény volt, hogy az elmúlt három évben része lehettem a Shadowhuntersnek. Mindezek után remélem, sikerült beváltanom az ígéretem, hogy a legjobb Alec Lightwood leszek, akit csak kérhettetek. Figyeljétek továbbra is a nagyszerű munkát, amit a stáb végez Torontóban a jövőben, és figyeljétek a nagyszerű munkákat, amik kikerülnek (hosszú felsorolás a színészekkel és a FreeForm csatornával) keze alól, meg persze mindenkié alól, akit kihagyok, mert ennek a rengeteg nagyszerű színésznek a nevét begépelni túl megindító. És ne feledjétek! Vannak még részeket, amikre érdemes várni a Freeformon. Lesz még egy csomó #shadowhunterschat tele az én... teljesen normális és rendezett kommentárommal... éés persze, biztos vagyok benne, egy fantasztikus finálé is!
Van még előttünk egy teljes évad, amit néznetek kell, és sírni, nevetni fogtok és teljesen érzelmesek lesztek és az egész hátralévő időre kielégítő lezárást készítünk. És persze madaras képek! Mi többet remélhetnénk! Köszönöm mindegyikőtöknek, elképesztő támogatást jelentetek. Sosem fogom tudni eléggé megköszönni. #akucinta...


David Castro (Raphael) reakciója





Minden Shadowhunters rajongónak... nagyszerű utazás volt ez. Szerencsés voltam, hogy találkozhattam/dolgozhattam egy ilyen tehetséges szereplőgárdával és stábbal, akik nagyon fognak hiányozni. Köszönet a Freeformnak és a Shadowhuntersnek - imádlak titeket és köszönöm, hogy engedtétek, hogy én legyek Raphael Santiago ❤️


Emeraude (Izzy) reakciója

Emeraude kicsit visszafogta magát, és továbbosztotta a hivatalos híreket.

Majd ennyit tett még hozzá:




Szeretünk titeket! Köszönjük ❤️


Harry (Magnus) reakciója










Először is, szeretném megköszönni a HIHETETLEN rajongóknak az egész világon! Ez egy elképesztő utazás volt, hogy része lehetettem a Shadowhuntersnek és megkaptam azt a lehetőséget, hogy az utánozhatatlan Magnus Bane lehessek. Nagyon büszke vagyok a varázslatos szereplőgárdánkra, a stábunkra és az íróinkra ebben a 3 csodálatos évadban.
Még mindig van 12 részünk, hogy befejezzük, amit a Freeformmal és a Netflixszel elkezdtünk. Olyan támogatóak voltatok az elmúlt években, és inspiráló volt olvasni a tweetjeitek, kommentjeitek és leveleitek, amikben kiöntötték a szíveteket arról, mennyit jelent nektek ez a sorozat. Megtiszteltetés, hogy a része lehettem.
A vége szerintm nem igényel fordítást. :)

Nincsenek megjegyzések