Breaking News

Nyomozós dobozzal jelentkezik a Book a Sloth Club!

Úgy tűnik, még mindig nem fogyott ki a patronokból a Book a Sloth Club csapata, újabb és újabb kreatív dobozokkal jelentkeznek.

Most még a Fandom doboznál is távolabb kerülünk a könyvektől, ellenben mi magunk válhatunk szinte könyvszereplőkké.




Az új dobozuk témája ugyanis nyomozós lesz, szinte olyan, mint szabadulós szobába lenne az ember - csakhogy ezúttal dobozokban érkeznek a feladatok. A doboz a Milton nyomozó esetei nevet kapta, a BASC honlapján ezzel a beharangozó szöveggel:

Psszt!
Szereted a krimiket és a thrillereket?
Mindig kitalálod ki a gyilkos már az első pár oldalon?
Nem ijedsz meg semmitől?
A vér látványa sem borzaszt el, a lényeg, hogy elkapják a gyilkost?
Akkor decemberben induló új dobozunk neked való!
Ez nem egy könyves meglepetés doboz!
Kezdő nyomozóként  Milton alezredes társául szegődsz és közösen oldjátok meg a bűnesetet. Már amennyiben sikerül időben...
Senkinek egy szót sem, hisz senkiben nem bízhatsz!
A dobozban Milton hónapról hónapra elküldi neked a rendőrségi, kihallgatási jegyzőkönyveket, tárgyi bizonyítékokat, képeket a bűntett helyszínéről, a boncolási jegyzőkönyveket, mindent, amit az ügy nyomozása során begyűjt a rendőrség. Ezen kívül természetesen Milton is leírja neked, hogy mi történt az elmúlt időszakban.
De benne sem bízhatsz...Vagy igen?
Egy-egy eset 6 hónapig tart... elég lesz neked ennyi idő? 

További információkkal fogunk szolgálni nemsokára, addig is... zárd be az ajtót, mert már a gyilkos is tudja, hogy te is nyomozol..

Az érdeklődésre való tekintettel a honlapon szereplő információval szemben korábban érkezik a doboz, már októberben!

Ezért előbbre hozzuk a premiert, és októberben jön ki az első doboz. A tervek szerint minden bűnügy 6-8 dobozon keresztül fog tartani, hogy kellően izgalmas legyen, viszont belátható időn belül lehessen sikerélményed, ha megfelelő időt és energiát szánsz rá.


A híreket hírlevélben küldik ki ezután, úgyhogy akit érdekel, ITT lehet feliratkozni. A feliratkozók között kisorsolnak 3 dobozt.

A hangulatkeltés nekem egyelőre bejön, különösen a feliratkozás utáni válasz tetszett nagyon.

Nincsenek megjegyzések