Breaking News

Döntsünk mi! - Te melyik Tarryn Fisher könyvet látnád legközelebb magyarul?

Tarryn Fisher rajongói igazán nem panaszkodhatnak ebben az évben, ugyanis immáron három könyve jelent meg, jelenik meg magyarul: a Never, never harmadik része, a F*ck Love – Kapd be, szerelem! és most érkezik a Thief - Tolvaj.




Molyon azonban már a következő Tarryn könyvről faggatóztak, így könnyen lehet, ennek hatására érkezett a Rubin Pöttyös oldal legújabb közvélemény-kutatása.

Ezúttal nem a már Könyvmolyképzőtől megszokott borítószavazás van soron, hanem arról érdeklődnek, mi melyik Tarryn Fishert látnánk legközelebb a polcunkon magyarul (is). Természetesen ez már nem idei megjelenés lesz, de nem lehet eléggé előre tervezni.

A poszt szövege szerint:

- Szólj hozzá! -
Melyik legyen a következő Tarryn Fisher könyv magyarul? :)
Nagyon szívesen kiadnánk jövőre új regény(eke)t az írónőtől,
már csak azon tanakodunk, hogy melyiket válasszuk ;)
Írd meg nekünk, hogy Te mit olvasnál legszívesebben
az egyedi írói hanggal megáldott szerzőtől!
Tarryn Fisher könyveiről a linkre kattintva lelsz infókra:
>>> http://www.tarrynfisher.com/all-books/

Tarryn Fisher könyvek közül pedig lehet válogatni, mert azért jó néhány van, ami nálunk még nem jelent meg. 

Én mondjuk válogatásra jobban ajánlom az írónő műveinek Goodreads listáját, itt a fülszövegen kívül rögtön látjátok az értékeléseket a könyv tematikájára vonatkozó címkéket is. 

Sajnos én még egyiket sem olvastam, így véleményt mondani nem tudok. Viszont az Atheists Who Kneel and Pray címe nagyon érdekesnek tűnik, és a borítója is nagyon vad lett - emlékeim szerint írtam is róla anno Facebookon.

A legjobb értékelése viszont jelenleg a Folsomnak van, az írónő legfrissebb regényének, ami nem simán new adult regény, hanem egy olyan disztópikus világban játszódik, ahol a férfiak már majdnem kihaltak. Ezért adott 13 férfi, akiket kvázi babagépnek használnak - a főszereplőnk az egyikük, és egy ponton természetesen megjelenik egy nő...

ITT tudjátok elmondani a véleményeteket.

Nincsenek megjegyzések