Breaking News

Cecilia Ahern dedikálás - ahogy én érzem

Bevallom, eddig nem írtam Cecelia Ahern dedikálásáról az oldalon, ennek pedig igazából volt néhány oka. Ezeket most gyorsan kifejtem, ha valakit érdekel, de azért jön a lényeg: az infók a dedikálásról.




A dedikálás beharangozása viszonylag korán elkezdődött, akkor még meglepetésről volt szó, de korán ki lehetett találni, hogy valószínűleg dedikálás lapul a háttérben. Viszont olyan hosszúra nyúlt ez a teaseléses időszak, hogy amikor megérkezett a valódi bejelentés, valahogy... nem robbant nekem akkorát - ráadásul addigra már írtam egy találgatós posztot. 

Másrészt pont akkor, amikor a tényleges bejelentés megtörtént, nem igazán voltam olyan helyzetben, hogy posztot írjak róla - utána két-három nappal meg már nem voltam benne biztos, van-e értelme, tekintve, hogy már mindenki megírta, a kiadó meg nyilván hirdeti.

Harmadrészt, be kell vallanom, ilyen hosszú beharangozás után számomra csalódást keltő volt az időpont, és igazából még mindig az. A dedikálások esetében a vidékiek hátrányos helyzetben vannak, ez tiszta sor. Ez mindig így volt, és mindig így is lesz. Ezzel együtt azt, hogy csütörtökön 17 órakor legyen egy program, ami még szinte a pestieknek is korai - nos, be kell vallanom, csalódtam. (Oké, oké, 18 óra a dedikálás maga, de még azt is épp csak el tudnám érni, ha nagyon sietnék.) Nem tartozom a legnagyobb Cecelia Ahern rajongók közé, ennek ellenére vannak tőle könyveim és szerettem volna ott lenni - de ez így nagyjából esélytelennek tűnik, hacsak nem veszek ki szabit aznapra, ami szintén nem tűnik esélyesnek, mert... tudjátok, munkám van. Ezt pedig még fejeljük meg azzal, hogy Könyvheti program, amikor amúgy is sok vidéki felutazik, tehát valójában elérhető lenne - csak nem csütörtökön késő délután.

Persze azt is elismerem, hogy alkalmazkodni kell a szerzőhöz, és lehetséges, hogy az írónő eddig ért csak rá.

Mindenesetre ezzel együtt sem szeretnék megfosztani senkit az infótól, úgyhogy ha kicsit később is, mint a többség, azért hozom az infót. Aki pedig tud menni (én még tegnapig reméltem, de most nagyjából esélytelennek tűnik, hogy menjek), annak jó dedikálást kívánok!

Nincsenek megjegyzések