Breaking News

Újabb Gillian Flynn adaptáció Amy Adams főszereplésével - Itt az előzetes és az első plakát!

Gillian Flynn számára igazi áttörést hozott a Holtodiglan és a belőle készült film.

Most újabb könyvéből érkezik adaptáció: az HBO 8 részes minisorozatot készített az Éles tárgyakból, Amy Adams főszereplésével.




Ráadásul rajta kívül sem spóroltak a tehetséggel, a rendező a Hatalmas kis hazugságok rendezője, Marc Vallée, úgyhogy készülhetünk arra, hogy párszor még találkozhatunk az Éles tárgyakkal a díjszezonban.

Most megérkezett a sorozat plakátja és előzetese is!




A premier július 8-ra várható.

A könyv fülszövege:

A fiatal chicagói újságíróra, Camille Preakerre nyugtalanító megpróbáltatás vár néhány hónapos pszichiátriai kezelését követően: főszerkesztője visszaküldi fojtogató szülővárosába, hogy az ott történt gyerekgyilkosságokról tudósítson.
Camille évek óta alig beszélt neurotikus, hipochonder anyjával, tizenhárom éves, gyönyörű féltestvérét, a poros kisváros lakóit valamiképp a markában tartó Ammát pedig utoljára óvodásként látta. A viktoriánus stílusú, kísérteties családi házban Camille-t megrohanják boldogtalan gyerekkorának emlékei, és akaratlanul is azonosulni kezd a meggyilkolt kislányokkal. Miközben egyre mélyebbre rántják sötét múltjának démonai, és felszakadnak soha be nem gyógyult sebei, versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiderítse, ki lehet a tettes. Ha Camille túl akarja élni életveszélyes visszatérését, nem tehet mást, mint hogy egyszer és mindenkorra összerakja múltja kirakós játékának darabjait.
„Szellemes, stílusos, remek első könyv. Igazi főnyeremény.” (Harlan Coben)

1 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyon jónak néz ki! Megjelenhetne filmes plakáttal is a könyv, az is annyira szuper!

    VálaszTörlés