Breaking News

Hivatalos: az HBO berendelte a Trónok harca előzménysorozat pilotját!

Korábban már többször írtam róla, hogy az HBO már nézelődik a Trónok harca világában, milyen sorozatokat lehetne még elkészíteni. Akkor öt ötlet is volt, amik közül válogathattak, így azért sejthető volt, hogy találnak majd olyat, ami kedvükre való és látnak benne - haha - fantáziát.




A kérdéses előzménysztori Jane Goldman írónőtől származik (Kingsman, X-Men: First Class, Kick-Ass), no és persze George R. R. Martin sem maradt ki a buliból.  

A  hivatalos leírás szerint több klánt és helyszínt felfedez majd a történet, és többezer évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd. Egészen pontosan azt, ahogyan a világ a Hősök korából a legsötétebb időszakba lépett. Egy dolog viszont biztos: a westerosi történelem hátborzongató titkaitól a mások eredetének történetéig, a keleti rejtélyekig és a Starkok legendáiig... nem az a történet, amiről azt hittük, ismerünk.



Martin könyvei szerint a Hősök kora 10.000 évvel a Trónok harca eseményei előtt kezdődött. A fontosabb felbukkanó szereplők között lehet Építő Brandon (a Stark ház alapítója, aki felügyelte a Fal felépítését) és Okos Lann is (a Lannistar ház alapítója). Ez vezetett el a Hosszú éjszaka koráig, a télig, ami több generáción át tartott, és a legnagyobb háború volt a mások ellen.

A pilotnak egyelőre nincs címe, de az HBO korábbi nyilatkozatai szerint csak a Trónok harca fináléja után jóval várható a forgatás, tehát valószínűleg 2020 előtt nem látunk belőle semmit.

Nincsenek megjegyzések