Breaking News

Újabb YA Könyvmolyképző könyvből készül film!

Nem csalás, nem ámítás, újabb YA adaptációval jelentkezik a Disney!

A Stargirl megjelent már magyarul, még 2004-ben, a pöttyök előtt jelentette meg a Könyvmolyképző magyarul, utánnyomás sajnos akkor nem volt - de most minden bizonnyal újra érkezik a kötet, hiszen jön a film!




És már meg is találta a főszereplőjét a Disney, méghozzá a kint sokak által már ismert Grace VanderWaal személyében, aki az America's Got Talent felfedezettje. 

Ennél többet egyelőre nem tudunk a filmről, addig lehet olvasgatni a könyv fülszövegét:

Egy nap új lány érkezik a 16 éves Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével. Lehetetlen ruhákat hord, a menzán a békésen abrakoló diákság legnagyobb megrökönyödésére se szó se beszéd felpattan, és gitárkíséret mellett dalolva táncra perdül, kedvenc háziállata egy patkány, amelyet mindenhová magával hurcol, Stargirlnek nevezi magát, pedig nem is ez a valódi neve, és mindennap azzal borzolja a kedélyeket, hogy az aznapi születésnapost ebéd közben az egész iskola szeme láttára dallal és zeneszóval felköszönti. Nem csoda, hogy hamarosan kivívja mindenki ellenszenvét. Ez azonban egy csapásra megváltozik, amikor lelkes közreműködésével feltámasztja halottaiból az iskola kosárlabdacsapatát. Társai kezdenek ráeszmélni, hogy Stargirlből különleges bűverő árad: az öntörvényű egyéniség varázsa…

Nincsenek megjegyzések