Breaking News

Újra együtt "Khal Drogo" és "Daenerys"

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig imádom, amikor a Trónok harcában Khal Drogót és Daeneryst alakító Jason Momoa és Emilia Clarke újra összefutnak valahol.




Olyanok, mint a gyerekek, újra meg újra alápakolnak kicsit a rajongóknak, és újra meg újra bizonyítják, hogy nem csak a sorozatban működik köztük a kémia, hanem a való életben is jóban vannak - még ha nem is szerelmesek.

Ráadásul ezeknek a vége mindig valami nagyon cuki poszt, hol egyiküktől, hol másikuktól - hol mindkettejüktől, mint most.

Ezúttal Jason Momoa indította a sort egy cuki videóval, amiben egy sor fotót osztott meg kettejükről, egy még cukibb üzenettel: Életem Holdja, Emilia Clarke minden egyes alkalommal nevetéstől fájó arccal hagysz ott, mikor elmész. Kib****ottul szeretlek örökké. Aloha


Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,



Aztán Emilia is csatlakozott: Csak hogy tudjátok... Ez a legközelebbi ahhoz, ameddig mi eljutunk a Dirty Dancing "emelésig". Igen, az én férfim ül. Igen, nincs tó. És igen, én nem tudok róla, hogy nem a feje fölé emel.
(Szeretnék egy pillanatot arra áldozni, hogy megköszönjem az alkoholnak, hogy elég bátorságot adott, hogy megkíséreljem ezt. Valaha is.)


Nincsenek megjegyzések