Újra együtt "Khal Drogo" és "Daenerys"

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig imádom, amikor a Trónok harcában Khal Drogót és Daeneryst alakító Jason Momoa és Emilia Clarke újra összefutnak valahol.
Olyanok, mint a gyerekek, újra meg újra alápakolnak kicsit a rajongóknak, és újra meg újra bizonyítják, hogy nem csak a sorozatban működik köztük a kémia, hanem a való életben is jóban vannak - még ha nem is szerelmesek.

Ráadásul ezeknek a vége mindig valami nagyon cuki poszt, hol egyiküktől, hol másikuktól - hol mindkettejüktől, mint most.

Ezúttal Jason Momoa indította a sort egy cuki videóval, amiben egy sor fotót osztott meg kettejükről, egy még cukibb üzenettel: Életem Holdja, Emilia Clarke minden egyes alkalommal nevetéstől fájó arccal hagysz ott, mikor elmész. Kib****ottul szeretlek örökké. Aloha


Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,Aztán Emilia is csatlakozott: Csak hogy tudjátok... Ez a legközelebbi ahhoz, ameddig mi eljutunk a Dirty Dancing "emelésig". Igen, az én férfim ül. Igen, nincs tó. És igen, én nem tudok róla, hogy nem a feje fölé emel.
(Szeretnék egy pillanatot arra áldozni, hogy megköszönjem az alkoholnak, hogy elég bátorságot adott, hogy megkíséreljem ezt. Valaha is.)


Újra együtt "Khal Drogo" és "Daenerys" Újra együtt "Khal Drogo" és "Daenerys" Reviewed by Deszy on 6/06/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.