Breaking News

BREAKING NEWS - Nem folytatódik a Shadowhunters!!!

Az első hír, amit reggel megláttam, az volt, hogy a harmadik évaddal véget ér a Shadowhunters sorozat.

Azt hittem, kacsa a dolog - aztán megláttam, hol jelent meg, és rájöttem nem. Lejjebb görgettem, és újabb két oldalon jelent meg, majd a Shadowhunters Facebook oldalán is, végül pedig a rajongói oldalon is.




Szóval... bármilyen megdöbbentő, a hír igaz.

És úgy tűnik, anyagi okok állnak a háttérben.

A The Hollywood Reporter hozta le először a hírt, miszerint hiába a sikeres harmadik évad, ami egyébként az eddigi legsikeresebbnek tűnt, nem folytatódik a sorozat. Hátravan még a harmadik évad második fele, de ez lesz a vége.

A hírek szerint a Constantin film, aki a széria producere (és anno a filmé is), nem tudott megegyezni a Netflixszel.

A Freeform közleménye szerint:

Nagyon büszkék vagyunk a Shadowhuntersre, a sorozat új terepet tört be ebben a zsánerben és igazi rajongói kedvenc lett. Ennek ellenére, a partnerünkkel, a Constantinnal arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy nem folytatjuk a negyedik évaddal. De mivel mi is nagy rajongói és támogató vagyunk a sorozatnak, ragaszkodtunk hozzá, hogy készüljön egy különleges, két részes finálé, amivel rendben lezárul a széria. A tizenkét epizód 2019 tavaszán érkezik majd. Szeretnénk megköszönni a tehetséges alkotóknak, producereknek, a szereplőgárdának és a stábnak a kemény munkát a Constantinnál és Cassie Clare-nek ezt a nagyszerű könyvsorozatot. Nagyon várjuk, hogy elhozhassuk nektek a végső fejezetet a történetben.

A harmadik évad forgatása már véget ért, de úgy tűnik, arra a bizonyos plusz két részre visszatérnek - emiatt lehet az is, hogy a nyári premieridőpont, amiről múltkor én is beszámoltam, 2019-re csúszik.

A hír azután érkezett, derült égből villámcsapás, hogy beszámoltam a tervezett Halloween epizódról (kérdés, hogy ez marad-e, különösen, ha már leforgatták), emellett arról, hogy Heidit állandó szereplővé léptették elő, tehát igenis hosszabb távra terveztek.

Ráadásul arról is írtam, hogy lecserélték a Jonathant játszó színészt, amit a párizsi forgatási fotókon láthattunk - akkor még úgy tűnt, minden rendben van.

A Shadowhunters közösségi oldalain ez a kép jelent meg, eszerint a lezárás a The Final Hunt, azaz a Végső vadászat címet viseli.



Egyébként eredetileg 6 évadra terveztek - mint ahány könyv is van a sorozatban, ezért is találgatták sokan a könyvrajongók közül, mi marad még a 6. évadra, ha ennyire gyorsan halad a sztori. A színészek is hat évadra írtak alá a hírek szerint.

2 megjegyzés:

  1. Tudom, tudom, aki olvasta a könyveket és szereti azokat, annak az a "dolga", hogy gyűlölje ezt a sorozatot, és tök ciki, de nekem egyik kedvencem volt ez a sorozat, a tíz újabb részt két nap alatt zavartam le. Remélem, összejön a kampány, és sikerül megmenteni, egyre inkább hajaz a könyvre, és egyébként is, attól függetlenül, szerintem a sok változtatás ellenére jól felépített sorozat lett, a változtatások pedig jók. Sajnálnám, ha véget érne, a színészekkel sincs bajom, Alec és Magnus pl. kifejezetten jól működő páros a képernyőn is, és a többiek is.

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyet értek veled. Nekem ez a kedvenc könyvsorozatom, és bár a sorozat első részét látva elégge kiakadtam, később újra néztem és fokozatosan kezdtem megszeretni, és rájöttem hogy el kell tudni különíteni a sorozatot és a könyvet. Nem szabad azon kattogni, hogy ez se így van a könyvben az se így van a könyvben, hanem csak a sorozatra kell figyelni, és önmagában kell élvezni.

    VálaszTörlés