Breaking News

Megérkezett Peter Jackson Mortal Enginesének rendes előzetese

Korábban már többször írtam az oldalon Peter Jackson új projektjéről, a Mortal Enginesről, már az első teasert is megosztottam. Most pedig itt a rendes előzetes is!

A Philip Reeve regényéből készülő film forgatókönyvét Peter Jackson írja, és ő az egyik producer is, mellette pedig a producerek között van több A Gyűrűk urán és a Hobbiton vele dolgozó szakember. A rendező Christian Rivers.




Ami a sztorit illeti... A Mortal Engines egy négy részes sorozat első része, így könnyen lehet, hogy még folytatásokra is a számíthatunk, ha jól alakulnak a dolgok.

A könyv a távoli jövőben játszódik, ahol a Föld városai immáron hatalmas kerekeken járják a bolygót, egymással versenyezve a kevéske megmaradt betevőért. Az egyik guruló városban él Tom Natsworthy, aki váratlanul összetalálkozik egy rejtélyes fiatal nővel "kintről", és ezzel örökre megváltozik az élete. 

A szereposztásban több, adaptációkból már ismerős arcot láthatunk majd: Hera Hilmas (Da Vinci démonai), Robert Sheehan (Csontváros), Hugo Weaving (Gyűrűk ura), Ronan Raftery (Legendás állatok és megfigyelésük). 

A látvány egyértelműen lélegzetelállító, de bevallom, engem leginkább Robert Sheehan látványa kötött le: olyan régen várom már, hogy megint felbukkanjon valamiben! A Misfits, a Csontváros és a Me and Mrs Jones után igazi kedvenccé vált nálam.

Íme az előzetes:


Nincsenek megjegyzések