Breaking News

Kezdődik! - Blogturné


Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy több könyves blogger - köztük én is - összefogott, hogy létrejöjjön a Blogturné klub!


A blogturnék lényege, hogy a megjelenés előtt álló könyveket kicsit beharangozzuk. Ennek keretében megírjuk a véleményünket róluk, különböző érdekességekkel szolgálunk a könyvekkel és az írókkal kapcsolatban, illetve játékokkal és nyereményjátékokkal is készülünk!

Az egyes turnék egy-egy könyvről szólnak majd, és több állomásból állnak. Minden nap egy újabb állomáson (egy újabb blogon) olvashattok értékelést és érdekességet, míg végül el nem érünk a könyv megjelenéséig. Reméljük, ezzel kedvet csinálhatunk az ismeretlenebb könyvekhez is, a rég várt regényeknél pedig tovább fokozhatjuk a lelkesedést. 

Én magam is több turnéban részt veszek majd, nem mindben, de ígérem, hogy azokról is tájékoztatni foglak titeket, ahol én is csak külső szemlélő vagyok. (Lessétek a Facebook oldalt!) A blogturnéval kapcsolatos posztok összegyűjtésére létrehoztam egy külön Blogturné címkét, amelyet a rovatok között is megtaláltok, hogy könnyebben tudjátok szűrni ezeket a bejegyzéseket. A Blogturné klub tagjait pedig megtaláljátok a Partnerek menüpontban. 

Még annyit szeretnék elmondani, mielőtt ténylegesen is az első turnéval foglalkoznánk, hogy szerintem ez egy fantasztikus kezdeményezés, és ezúton is szeretném megköszönni Kellynek, hogy megszervezte ezt az egészet. Már most nagyon élvezem és nagyon büszke vagyok a közös munkára és arra, hogy részt vehetek ebben az egészben! Remélem, hogy ti, olvasók is legalább annyira fogjátok élvezni, mint mi!

És akkor...

AZ ELSŐ BLOGTURNÉ MÁR EL IS KEZDŐDÖTT!

A témája pedig nem más, mint a Sarah J. Maas Üvegtrónja!

Íme a program:



A blogturné bannerjét megtaláljátok az oldalsó menüsávban is, alatta pedig a könyv borítójára kattintva elő is rendelhetitek a Könyvmolyképző webshopjából.

Ide fogom linkelni minden nap az egyes posztokat:


Nincsenek megjegyzések