Breaking News

Végre jön magyarul a Daughter of the Pirate King - Itt a hivatalos magyar fülszöveg!

Már a Könyvmolyképző webshopjában is fent a könyv, amit egyébként épp olvasok: végre magyarul is jön a Daughter of the Pirate King!
Azért is vagyok különösen boldog a könyv miatt, mert már rögtön beleszerettem, amint megláttam-olvastam, miről szól. És ráadásul szuper értékeléseket kapott a könyv odakint, jelenleg 14.000 értékelés mellett 4-es az indexe Goodreadsen. Úgyhogy annak idején nem is volt kérdés, hogy a kiadó figyelmébe ajánljam-e - és majd kiugrottam a bőrömből, amikor kiderült, hogy sikerült lecsapni rá!

Szóval mindenki, aki szereti a kalózos sztorikat: ezt olvasnotok kell!

És különösen imádom, hogy a főszereplő egy lány, szóval nem a klasszikus megmentésre váró virágszál, hanem a kalózkirály lánya kalandjait követhetjük.

Íme a hivatalos magyar fülszöveg:

Bőven lesz még idő, hogy jó alaposan elagyabugyáljam, miután megszereztem, amiért jöttem.
A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat. Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.
Tricia Levenseller első regénye, A kalózkirály lánya, bővelkedik akcióban, kalandban, romantikában, sőt, még némi varázslat is keveredik a nyílt tengeren játszódó, magával ragadó történetbe.
Ráadásul a történet folytatódik A szirénkirálynő lányában!

Nincsenek megjegyzések