Breaking News

Magyarul is érkezik az Eragon sorozat újabb kötete!

Annak idején már megírtam a hírt, hogy folytatást kap az Eragon, de akkor arról még nem tudtunk, hogy vajon magyarul is érkezik-e a kötet.

Ez Eragon könyvek eredeti kiadója, az Európa pedig alig néhány perccel ezelőtt Facebookon bejelentette: bizony hozzák a könyvet magyarul is! Ráadásul már magyar borítót és fülszöveget is kaptunk, mivel már előrendelhető a kötet. 
A megjelenés október elejére várható.

Fülszöveg:

A vándor és az elátkozott gyermek, ráolvasás és varázslat - és persze sárkányok 
Isten hozta önöket Alagaësiában! 
Eragon egy éve indult el, hogy megkeresse a megfelelő helyet a Sárkánylovasok új nemzedékének. Azóta fuldoklik a feladatok tengerében: fel kell építeniük egy hatalmas sárkányvárat, egyezkednie kell a szállítókkal, őrizni a sárkánytojásokat, gyógyítani a megőrült sárkányszíveket, összebékíteni a nagyképű tündéket a harcias urgalokkal… soha nem ér a végükre. Az aggódó Saphira, az Eldunarí segítségével úgy próbálja elvonni a figyelmét, hogy megmutatja neki, hol jár és mit csinál a testvére. Felbukkan Angela, a füvesasszony is, Elvával, az elátkozott gyermekkel, az urgalok énekmondója pedig elmesél egy régi, de tanulságos történetet a sárkányról, a bosszúról és a megbocsátásról. A füvesasszony visszaemlékezéseit ihletője, Angela Paolini írta. 
Akinek hiányzott már Alagaësia, Eragon és sárkányok, az most visszatérhet Christopher Paolini ki nem apadó képzeletében Az örökség-ciklus világába.

1 megjegyzés:

  1. Én már nem bírtan várni és elolvastam angolul😅 de biztosan megveszem magyarul is😍

    VálaszTörlés