Breaking News

Itt a Kedves Evan Hansen könyv magyar borítója és fülszövege!


A Dear Evan Hansen (Kedves Evan Hansen) egy amerikai musical, melynek zenéjét Benj Pasek és Justin Paul (A legnagyobb showman zenéje is az ő munkájuk), szövegkönyvét pedig Steven Levenson írta, és Michael Geif rendezte. A darab 2016 decemberében nyílt meg a Broadway-on a Music Box Theaterben. A 71. Tony díjátadón kilenc jelölésből hat díjat kapott meg. 

Ráadásul filmet is terveznek belőle, úgyhogy bár sajnos a Broadway messze van, de filmként mi is láthatjuk majd a történetet.

Na, ugyanezt a történetet kapjuk meg máris könyv formában, méghozzá a Könyvmolyképző gondozásában.

A könyv filmes borítóval érkezik magyarul, mutatom:




Fülszöveg:

Egyedülálló történet a fergeteges sikerű Broadway-musical,
a Dear Evan Hansen alkotóitól.
Kedves Evan Hansen! A mai nap csodálatos lesz, mert…
Egy levél, amit soha senkinek nem lett volna szabad elolvasnia…
Ez a levél egy, a fiukat gyászoló család közelébe sodorja a végzős Evan Hansent, esélyt adva arra, amire mindig is vágyott: tartozni valahová. Csupán meg kell tartania magának egy hazugságot: hogy a híresen balhés Connor Murphy titkon a legjobb barátja volt.

Evant hirtelen már nem kezelik láthatatlanként. Connor szülei, akik befogadták őt gyönyörű otthonukba a város túlsó végén, a saját fiukként szeretik, és kétségbeesetten próbálnak minél többet megtudni tőle a rejtélyes Connorról. Evan egyre inkább a család életének részévé válik. A fiú tudja, hogy nincs rendjén, amit tesz, de ha közben másoknak segít vele, annyira rossz sem lehet…

Többé már nem függve a bénító szorongástól, az új Evannek célja van. Önbizalommal tele, népszerű srácként minden napja csodálatos. Egészen addig, amíg már fenyegető veszélyt jelent a lelepleződés, és Evan szembekerül a legnagyobb akadállyal: saját magával.

Egy egyszerű hazugság bonyolult igazságokhoz vezet ebben a nagyszívű drámában, gyászról, hitelességről és a hovatartozás nehézségeiről.

Egyszerre mesél egy megkapó történetet és vesz rá,
hogy átérezd az értékeidet.
Hagyd, hogy elrabolja a szíved!

Nincsenek megjegyzések