Breaking News

Így búcsúztak a Harry Potter sztárjai Robbie Coltrane-től





A Harry Potter színészei és alkotói is búcsúznak Robbie Coltrane-től.

Daniel Radcliffe nincs jelen közösségi oldalakon, ő egy közleményt adott ki: 

"Robbie az egyik legviccesebb ember volt, akivel valaha találkoztam, és mindig megnevetett minket, gyerekeket a forgatáson. Különösen kedvesek nekem azok az emlékek, amikor tartotta bennünk a lelkesedést az Azkabani fogoly forgatásán, mikor a szakadó eső elől órákig Hagrid kunyhójában húztuk meg magunkat, történeteket mesélt nekünk és viccelődött, hogy fenntartsa a kedvünket. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy találkozhattam és dolgozhattam vele, és nagyon szomorú vagyok, hogy eltávozott. Nagyszerű színész és kedves ember volt."


Emma Watson Insta sztoriban emlékezett meg róla:

Nyugodj békében, Robbie Coltrane!

Robbie a legviccesebb nagybácsi volt számomra, de ezenfelül egy mélyen törődő, empatikus ember - gyerekként és felnőttként is ezt tapasztaltam. A tehetsége olyan óriási volt, hogy teljesen logikus volt, hogy óriást játsszon - bármilyen teret be tudott tölteni a nagyszerűségével. Robbie, ha valaha olyan kedves tudok lenni, mint te velem a forgatásokon, ígérem, a te nevedben és emlékednek szentelem majd. Tudd, mennyire szerettelek és tiszteltelek. Nagyon fog hiányozni a kedvességed, a beceneveid, a melegséged, a nevetéseid és az öleléseid. Családdá tettél minket. És te is az voltál a számunkra. 

Nem létezett nagyszerűbb Hagrid. Igazi örömmé tetted, hogy Hermione lehettem.



FRISS!
Rupert Grint Instagramos megemlékezése:

Összetört a szívem, amikor meghallottam, hogy Robbie eltávozott. Sohasem felejtem a szivar és a szakállragasztó illatának keverékét - csodálatos kombináció.
Senki más nem játszatta volna Hagridot, csak Robbie. 
Pont olyan volt az életben, amilyen Hagrid a könyvekben és a filmekben - melegséget árasztott, jószívű és vicces. 
Óriásszívű ember, aki még évtizedekkel később is vigyázott ránk. Gondolok a családjára. Találkozunk a másik oldalon, Bobser.






Tom Felton, vagyis Draco megemlékezése:

"A Harry Potter filmek forgatásáról az egyik legkedvesebb emlékem egy éjszakai forgatás volt, még az első filmből, a Tiltott Rengeteg jelenet. 12 éves voltam. Robbie odafigyelt és vigyázott mindenkire, aki vele volt. Magától értetődőn. És mindenkit megnevettetett. Magától értetődőn."



Bonnie Wright, vagyis Ginny megemlékezése:

Összetört a szívem, hogy Robbie Coltrane eltávozott. Hagrid volt a kedvenc szereplőm! Robbie zseniálisan mutatta meg Hagrid melegségét, az otthon érzését és a feltétel nélküli szeretetét, amit a diákjai és a mágikus lények iránt táplált. Köszönet az összes nevetésért! Hiányozni fogsz, Robbie. Gondolok a családodra.



Rowling megemlékezése:

Soha nem fogok már olyan embert ismerni, aki akár csak egy kicsit is hasonlít Robbie-ra. Elképesztően tehetséges volt, egyszeri és megismételhetetlen, és hihehetlenül szerencsés vagyok, hogy ismerhettem, dolgozhattam vele és annyit nevethettem vele. Együttérzésem küldöm a családnak, különösen a gyermekeinek.



James Phelps, vagyis Fred megemlékezése:

Hiányozni fognak a random beszélgetések mindenféle témában, ami csak eszünkbe jutott. Soha nem felejtem el 2000 szeptemberét, amikor Robbie Coltrane odasétált egy nagyon ideges 14 éveshez az első forgatási napomon, és azt mondta: "Élvezd ki, nagyszerű leszel". Köszönöm! 



Oliver Phelps, vagyis George megemlékezése:

November 2001 - Leicester Square, London. "Szívjátok magatokba, pajtikáim, olyan, mintha csak egy Rolls-Royce lenne az első kocsitok" Robbie Coltrane mondta ezt, amikor mellettem állt az első HP film premierjén. Az évek során jó néhány tartalmas beszélgetésünk volt történelemről és utazásról. Nyugodj békében, Robbie.



Warwick Davis, vagyis Flitwick (többek között) megemlékezése:

Nagyon szomorú vagyok, hogy megtudtam, a Harry Potter szereplőgárdás társam, Robbie Coltrane ma meghalt. Mindig jókedvű, melegséget, könnyedséget és nevetést hozott magával a forgatásra, akárhányszor belépett az ajtón. Nyugodj békében, Robbie, a nevettetés imádott óriása.



Matthew Lewis, vagyis Neville megemlékezése:

Robbie. Bobser. Űrfiúnak hívott engem. Osztoztunk a felderítetlen területek iránti érdeklődésünkben. Nem stresszelte magát semmit és mindig megmosolyogtatott. Egy óriás, a szó több értelmében is. Nem semmi pillanataink voltak





Nincsenek megjegyzések