Breaking News

Jön magyarul a Bíbor szívek film alapjául szolgáló könyv
A Netflixen hatalmas sikert aratott a Bíbor szívek történet, nagyobbat is, mint arra számítani lehetett szerintem. 

A könyv magyar megjelenése kapcsán viszont nagy volt a csend. Viszont most kiderült, hogy az Álomgyár vette meg a jogokat, és november végén érkezik a könyv.

 A fülszöveg:

Cassie Salazar és Luke Morrow nem is különbözhetnének jobban. A nagyszájú Cassie esténként egy austini bárban keresi a kenyerét, miközben minden álma, hogy énekes-dalszövegíró legyen. Luke újonc a hadseregben, és nemsokára harcba küldik a tengerentúlra. Számára a katonai szolgálat jelenti a megnyugvást.
Egy nap azonban találkozik a lánnyal a bárban, és mindkettőjük élete megváltozik.
Cassie-ről kiderül, hogy cukorbeteg, így az egekbe szöknek az egészségügyi kiadásai. Amikor találkozik régi barátjával, Frankie-vel, ajánlatot tesz a férfinak: jobb egészségbiztosítás fejében hozzámegy feleségül, a házasoknak járó pluszjuttatást pedig felezik. Amikor Frankie nemet mond, jóképű, de idegesítően komoly barátja, Luke vállalja, hogy feleségül veszi Cassie-t, akinek fogalma sincs, mi a férfi házasságkötési szándékának valódi oka.

A Netflixen nagy sikert aratott azonos című film alapjául szolgáló regénnyel robban be a magyar irodalmi
köztudatba Tess Wakefield amerikai írónő. Ebben a feledhetetlen szerelmi történetben a két főszereplőnek félre kell tennie a különbségekből adódó ellenérzését, hogy a házasságuk valódinak tűnjön…
Egy tragédia hatására azonban hirtelen elmosódik a határ a valóság és a színlelés között.

Nincsenek megjegyzések