Breaking News

Úton a Poldark legújabb könyve - itt a magyar borító!

A Poldark sorozat a képernyőket már meghódította, és már a könyvek is elkezdtek megjelenni magyarul.

Most a negyedik kötet érkezik, a Werlaggen.

Íme a magyar borító:






A fülszöveg első változata:

*Cornwall, 1792. Ross erősen kockázatos bányászati vállalkozásba kezd, ami nemcsak a családja anyagi biztonságát fenyegeti, hanem viharos házasságát is. Amikor Ross és Elizabeth régi vonzalma újból fellángol, Demelza azzal vág vissza, hogy veszélyes flörtbe kezd egy jóképű skót lovassági tiszttel. A csőd egyre reálisabb lehetősége miatt minden jel arra mutat, hogy a Poldarkok minden fronton katasztrófával néznek szembe.Winston Graham klasszikus regényfolyamának lebilincselő negyedik kötete.

Amikor Ross Poldark erősen kockázatos bányászati vállalkozásba kezd, nemcsak családja anyagi biztonságát fenyegeti, hanem viharos házasságát is. Amikor régi szerelme, Elizabeth Warleggan újra belép az életébe, Ross olyan próbatétel elé kerül, mint még soha. De hamarosan felesége, Demelza is visszavág, és veszélyes flörtbe kezd egy jóképű skót lovassági tisztelettel.

A fenyegető csőd és botrányok miatt a Poldarkok most minden fronton katasztrófa lehetőségével néznek szembe. Vajon képesek lesznek együtt maradni, mielőtt minden darabokra hullik?

Winston Graham regénye, a romantika, a bosszú és a veszedelmek története: olyan szereplőket és küzdelmeket vonultat fel, amiket senki sem felejt el egyhamar. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések