Breaking News

Kétféle borítóval érkezik magyarul Alice Oseman karácsonyi története

A This Winter Alice Oseman kifejezetten karácsonyra szánt rövid története, ami egyszerre kapcsolódik a Solitaire-hez és a Heartstopperhöz, Tori és Charlie is megjelennek benne! 

Ahogyan a Solitaire, ez is kétféle borítóval jelenik meg magyarul, és ha valaki szereti Oseman történeteit, annak kihagyhatatlan ez a történet idén karácsonykor.


A borítók:
Nektek melyik tetszik jobban?


Fülszöveg:

– Gyűlölöm a karácsonyt – mondja Tori.
– Nem, nem gyűlölöd – felelem.
– Az ideit gyűlölöm.
– Az ideit mindenki gyűlöli.


Az idei tél kemény Tori, Charlie és Oliver Spring számára. Mindannyian igyekeznek a lehető legkevesebb drámával átvészelni a karácsony napját. Olivernek ez azt jelenti, hogy Mario Kart-ozik a bátyjával és a nővérével, Tori és Charlie számára pedig azt, hogy maguk mögött hagyják az elmúlt néhány hónapot.
Vajon ez a karácsony szétszakítja a Spring családot, vagy elkezdi összekovácsolni őket?
Érzékeny látkép a 21. századi diszfunkcionális családokról, akik szeretik egymást, de fogalmuk sincs, miként fejezzék ezt ki.

Olvasd el ezt az újabb megható Heartstopper-történetet!Exkluzív idézetek:


#1

„Évente néhány alkalomnál többször nem látjuk az unokatestvéreinket, de az elmúlt évek során világossá vált számomra, hogy nagyon különböznek Charlie-tól és tőlem. Főképp mert úgy tűnik, hogy ők állandóan barátságosak és szórakoztatóak.”


#2 

„– Én csak… akartam egy szép napot – mondom, és érzem, hogy megint felszínre tör belőlem a sírás.
– Oké – mondja, átkarolja a vállamat, és kisétál velem a szobájából, aztán megcsókolja a fejem búbját. – Akkor tegyük azzá!”


#3 

„– Néha azt gondolom – mondja Nick –, annyira félsz attól, hogy teher leszel, hogy rettegsz segítséget kérni. De egy csomó ember van körülötted, aki ott lenne neked, ha megnyílnál azzal kapcsolatban, hogy milyen segítségre van szükséged.
Felnézek rá. Szeretem őt. Istenem, szeretem a pasimat!”


#4

„Először Charlie tűnt el, aztán Tori tűnt el, én pedig azon kezdek tűnődni, vajon én leszek-e a következő. Senki nem mond semmit az egészről, amitől felmerül bennem, hogy a családom áll az egész mögött, és mindannyiukat megszállta valami szellem, vagy gonosz dinoszauruszok, vagy hasonló.”


#5

„Tudom, hogy egy csomó ember azt gondolja, a tinédzserkapcsolatok nem maradnak fenn, vagy nem olyan „mélyek”, mint a felnőttkapcsolatok, de én és Nick… Azt hiszem, ez valami más.
Valami nagyszerű.”


#6

„Egyedül lenni testvér nélkül, furcsa lenne. Nem hiszem, hogy tetszene. Kivel játszhatsz, vagy kit kérsz meg, hogy érjen el neked dolgokat? Nem lenne senki, aki cipelne engem.”

Nincsenek megjegyzések