Breaking News

Itt a Velünk véget ér film első előzetese!Magyar idő szerint tegnap éjjel Colleen Hoover és a Sony is megosztott egy kis animációt Lily Bloom virágboltjáról, ami - a poszt szerint - ma tartja a megnyitóját. Innen már sejteni lehetett, hogy úton az előzetes, és valóban: megérkezett!

Mint korábban már megosztottam, Colleen Hoover Velünk véget ér című könyvéből Justin Baldoni rendezésében, Blake Lively, Justin Baldoni és Brandon Sklenar főszereplésével készült film. 

Kétszeri csúszás után a végleges premierdátum augusztus 9. Legalábbis Amerikában, magyar premierről egyelőre nincs hírem.


Az első előzetes:
Az előzetes alatti zeneválasztás T-Ö-K-É-L-E-T-E-S! Taylor Swift My Tears Ricochet című dala szól, aminek a dalszövegére érdemes ránézni, ha valaki nem ismeri. Korábban már írtam róla, nem kizárt, hogy Taylor Swift dalok is lesznek a filmben, hiszen a főszereplő Blake Lively és ő legjobb barátok, hangulatában pedig abszolút passzol több Swift dal is a történethez.


Ha esetleg valaki nem ismerné, a könyv fülszövege:

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot. Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített. Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Add át magad a reménynek!
Nincsenek megjegyzések