Breaking News

Emily Snow: All Over You


Emily Snow: All Over You


Az All Over You-ban az Elemésztve című könyvből már jól ismert szereplők térnek vissza. Illetve ez így nem is igaz, hiszen az All Over You előbb játszódik, gyakorlatilag az előtörténete annak.

Az Elemésztve két évvel azután kezdődik, hogy Sienna és Lucas találkoztak, és az szépen lassan, visszaemlékezésekből és beszélgetésekből tudjuk meg, hogy nagyjából mi történt azon a bizonyos klipforgatáson. 

Az All Over You ennek a forgatásnak az eseményeit mutatja be, azaz végre megtudhatjuk, milyen is volt az a bizonyos mindent megváltoztató első találkozás és hogy hogy és miért végződött végül ilyen csúnyán a dolog. Plusz érdekesség, hogy az All Over You váltott szemszög, azaz Lucas gondolataiba is bepillanthatunk, és megismerhetjük, milyen volt ez az egész az ő szemszögéből. Bizonyos dolgok teljesen más megvilágításba kerülnek. 

Tetszett, ahogyan apróságokkal összefűződik a két történet, csak hogy egy példát hozzak, előkerül az a bizonyos jól ismert Google mondat. Nagyon tetszett az is, hogy többször is láthattuk kettesben Lucast és a húgát, mert szerintem nagyon aranyosak együtt, és erre nem volt lehetőségünk az Elemésztvében. 

A novella egyébként nem túl hosszú, én a magam részéről szívesen olvastam volna még egy kicsit tovább, de összességében így is tetszett, és szerintem jó kiegészítése a regénynek.


AJÁNLOM

Nincsenek megjegyzések