Breaking News

Blogturné Karácsony - 6. nap

Mi az a Blogturné Karácsony? 

Közeleg a karácsony… s hogy Jane Austen szavaival éljünk:


“Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek. Egyszer egy teljes hétre ott ragadtam egy barátom házában a havazás miatt. Kellemesebbet képzelni sem tudok. Csak egy estére mentem, és nem tudtam eljönni attól a naptól számított egy hétig.”

Nos, a Blogturné Klub tagjai is mindig szívesen látják barátaikat egy csésze teára, vagy akár egy nagyszabású, fergeteges karácsonyi partira, melyre ezennel Téged is szeretettel meghívunk, Kedves Olvasó! Ám ne számíts arra, hogy egy hét után szabadulhatsz! Neeem! Mi pontosan 24 napra tervezzük a vendéglátásodat!

Gyere, foglalj helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, várjuk együtt a vendégeket! Fogadjunk, hogy ismered is őket! S ha mindegyikük nevét kitalálod, az összejövetel végén, vagyis karácsony napján Tiéd lehet a legnagyobb csomag a fa alatt! Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi van benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen jól megpakolták az Angyalok! :)

S ha nem sikerül rájönnöd az összes vendég kilétére? Akkor se keseredj el, hiszen számos kisebb ajándék is vár Rád!

(Segítségként: a vendégek mindannyian a Blogturné Klub turnéban részt vevő könyveinek szereplői voltak/lesznek. S ha esetleg egyikre-másikra nehéz lenne ráismerni - ne aggódjatok, adunk segítséget!)


Várjuk hát együtt a vendégeket és a Karácsonyt!!!

 "Nyitogasd" ki az ablakokat, hogy összeálljon a teljes történet! Minden nap új szereplő!



December 6. - Még 18 nap karácsonyig

Csupán néhány percbe kerül, hogy újabb vendég bukkanjon fel. Közben B tovább iszik, és már a következő üveget követeli, a kapitány pedig enged a nyomásnak, és megfésüli ide-oda meredező, barna tincseit.
A szobába egy vörös hajú, égszínkék szemű lány lép, és érdeklődőn tekint körbe.
– Ki kérte médium segítségét?
A kérdésre mindenki kitágult szemmel nézi, és rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy közülük senki sem számított médiumra.
– Maga boszorkány? – kérdezi a kapitány, miközben bizalmatlanul méregeti a fiatal lányt.
Cl erre haragosan felhorkan, és dühös pillantással válaszol.
– Boszorkányok nincsenek – legyint végül, mintha csak azt mondaná, hogy a kapitány reménytelenül bolond.
– Megmondja végre a jövőmet vagy mi lesz? – szólal meg B. A vodkás üveget jobb kezéből a balba löki, és így felszabadult jobb tenyerét Cl felé nyújtja.
– Senki sem lát a jövőbe – csóválja a fejét Cl, és látszik, hogy most már tényleg kezdi elveszíteni a türelmét.
– Akkor meg mi a fenének hívja bárki? - húzza meg az üveget megint B.
Mielőtt tovább folytathatná, M megszólal.
– Tudományosan megalapozatlan, hogy bárki is rendelkezhet médiumi képességekkel. Ugyan kétségtelen, hogy nem használjuk ki agyunk teljes kapacitását, de ez nem jelenti azt, hogy képesek lennénk a maradékkal természetfeletti erők kialakítására.
Cl megvonja a vállát, aztán M-hez lép. A fiú meglepve nézi, és a szeme csak még jobban kitágul, amikor a lány váratlanul a mellkasára teszi a kezét. Néhány pillanatig így álldogálnak, aztán Cl beszélni kezd.
– Ezt a pólót egy leárazáson vetted a Walmartban. Ha engem kérdezel, még így is drága volt.



Nyereményjáték


A rafflecopter dobozba belépve máris esélyes vagy a Blogturné Klub karácsonyi mulatságának kisebb
nyereményeire. S ha netalántán az összes vendég kilétét eltalálod - indulhatsz a főnyereményért, amit karácsony napján sorsolunk! Rajta hát!

(Még egyszer szeretnénk megjegyezni, hogy nem kell kapkodni. Könnyen lehet, hogy az adott szereplőt még nem is ismeritek, mert az elkövetkező egy-két hétben kezdődő blogturnéinkban lesz majd szerepük. Direkt írunk mindegyikükről olyan tulajdonságokat, amelyekből rá lehet jönni a személyükre, így ha valami érdekes szokásuk vagy hóbortjuk van, azt tekintsétek nyomnak!)
A mai napon a vörös hajú, kék szemű lány kilétét kell kitalálnotok!
a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések