Breaking News

Karácsony a Blogturné Klubbal - 2. nap


Mi az a Blogturné Karácsony?


Közeleg a karácsony… s hogy Jane Austen szavaival éljek:

“Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek. Egyszer egy teljes hétre ott ragadtam egy barátom házában a havazás miatt. Kellemesebbet képzelni sem tudok. Csak egy estére mentem, és nem tudtam eljönni attól a naptól számított egy hétig.”

Nos, a Blogturné Klub tagjai is mindig szívesen látják barátaikat egy csésze teára, vagy akár egy nagyszabású, fergeteges karácsonyi partira, melyre ezennel Téged is szeretettel meghívunk, Kedves Olvasó! Ám ne számíts arra, hogy egy hét után szabadulhatsz! Neeem! Mi pontosan 24 napra tervezzük a vendéglátásodat!


Gyere, foglalj helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, várjuk együtt a vendégeket! Fogadjunk, hogy ismered is őket! S ha mindegyikük nevét kitalálod, az összejövetel végén, vagyis karácsony napján Tiéd lehet a legnagyobb csomag a fa alatt! Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi van benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen jól megpakolták az Angyalok! :)

S ha nem sikerül rájönnöd az összes vendég kilétére? Akkor se keseredj el, hiszen számos kisebb ajándék is vár Rád!


(Segítségként: a vendégek mindannyian a Blogturné Klub turnéban részt vevő könyveinek szereplői voltak/lesznek. S ha esetleg egyikre-másikra nehéz lenne ráismerni - ne aggódjatok, adunk segítséget!)

Várjuk hát együtt a vendégeket és a Karácsonyt!!!A naptárunkat megtaláljátok a Blogturné Klub közös blogján, itt nyitogathatjátok az ablakokat és innen juthattok el a tegnapi bejegyzéshez, a történet elejéhez is!


http://www.blogturneklub.com/2013/12/karacsony-blogturne-klubbal.htmlDecember 2. - még 22 nap karácsonyig


A küszöbön egy magas, szőkésbarna hajú fiú áll. Sápadt arcára valahonnan csillámpor került, de nem ez rajta a legfeltűnőbb. Zöld pólóján a Felicitat-IONS felirat díszeleg, mellette pedig egy molekula mikulássapkával.
– Á, csak te vagy az? – tűnik el a mosoly a lány ajkáról.
– Neked is boldog karácsonyt, C! – rázza meg a fejét a fiú, de látszólag nem zavarja a nem túl szívélyes üdvözlés.
– Örülök neked, M, tényleg – bizonygatta a kislány hevesen. – Csak tudod...
A mondatot nem fejezi be, csak csalódottan, lógó vállakkal indul vissza a kandalló elé.
– Csak valaki mást vártál – mondja ki M, aztán néhány másodperces szünet után a kislány mellett álló papírfigurára mutat. – Úgy látszik, be kell érnünk Fotó Finnel.
– Fotó Finnek nem tetszett a cinikus megjegyzésed. Azt akarja, hogy tudd.
M megvonja a vállát.
– Mi lenne, ha inkább elkezdenéd kibontani az ajándékaid?
– Nem kellene vele megvárnunk a többieket? – kérdezi a kislány, de közben izgatottan csillog a szeme. Nyilvánvaló, hogy nagyon kíváncsi, mit kapott. Egyébként mindig komoly, érett arca megváltozik, és hosszú idő óta először tűnik megint annyi idősnek, amennyi valójában.
– Akkor csak az enyémet nyisd ki! Megengedem.
M a fa felé int, egy piros csomagra. Mielőtt kinyitja, C ide-oda forgatja a dobozt, szinte tudományos érdeklődéssel. Végigsimít a papíron, megkocogtatja a csomag falát, még meg is szagolja, hátha sikerül rájönnie a megfejtésre: hogy mi lapul benne. Amikor nem jár sikerrel, még arra is rászánja magát, hogy kicsit megrázza. Nyilvánvalóan nem tömör dolog rejtőzik benne, ez már biztos a hangok alapján, de a rejtély attól még rejtély marad.
Aztán eljön az ünnepélyes pillanat. A lány meglazítja a masnit, óvatosan bontogatni kezdi a csomagot, szigorúan a ragasztásoknál. Amikor lekerül a csomagolópapír, és C végre leemeli a doboz tetejét, meglepett sikkantás hagyja el a száját.
– Fotó Te?Nyereményjáték

A rafflecopter dobozba belépve máris esélyes vagy a Blogturné Klub karácsonyi mulatságának kisebb nyereményeire. S ha netalántán az összes vendég kilétét eltalálod - indulhatsz a főnyereményért, amit karácsony napján sorsolunk! Rajta hát!


(Még egyszer szeretnénk megjegyezni, hogy nem kell kapkodni. Könnyen lehet, hogy az adott szereplőt még nem is ismeritek, mert az elkövetkező egy-két hétben kezdődő blogturnéinkban lesz majd szerepük. Direkt írunk mindegyikükről olyan tulajdonságokat, amelyekből rá lehet jönni a személyükre, így ha valami érdekes szokásuk vagy hóbortjuk van, azt tekintsétek nyomnak! ;D)


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések