Breaking News

Moly pipáló - Február 17-23.


Sziasztok!

Ebben a rovatban minden héten a Moly.hu előző heti legolvasottabb könyveinek listáját osztom meg, és magamban elégedetten - vagy kevésbé elégedetten - konstatálom, hogy melyikeket olvastam közülük.
Amennyiben értékeltem is a könyvet, akkor rögtön linkelem hozzá az értékelést is.

Február 17 és 23. között a legolvasottabb könyvek:


Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Markus Zusak: A könyvtolvaj
J. Sterling: Perfect Game - Hibátlan játék  
Suzanne Collins: Az éhezők viadala ✔
J. A. Redmerski: A soha határa  
Suzanne Collins: Futótűz  
Jennifer L. Armentrout: Ónix
Veronica Roth: A beavatott
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi 8.
Kerstin Gier: Smaragdzöld

Itt a következő Moly pipálás! 

Ezen a héten egészen jó az arány, a tíz könyvből csak hármat nem olvastam. A könyvtolvaj már több hete a listán van, már írtam is róla, hogy szeretném olvasni, de az valószínűleg még nem mostanában lesz. 

Ami a Rocksztárt kaptam karácsonyra könyvet illeti, az írónő másik könyvét már olvastam, valószínűleg hamarosan következik az értékelése is, és szerintem már csak napok kérdése, és ezt is olvasni fogom. 

A végére maradt a Smaragdzöld, ami még mindig szívfájdalmam. Már a megjelenéskor beszereztem a könyvet, ott csücsül a polcomon a többi résszel együtt, amiket imádtam. Egyszerűen csak az volt vele a gondom, hogy amikor megjelent, már nem emlékeztem részleteiben az első két részre, és újra kellett volna olvasnom őket. És ez mindig csúszott hátrébb a friss könyvek miatt, és szégyenszemre a mai napig nem olvastam el őket. De idén most már tényleg biztosan megejtem újraolvasásostul.

Nincsenek megjegyzések