Breaking News

Valószínűleg olvasni fogom februárban


Sziasztok!

Nem vagyok egy nagy tervezgetős, ha olvasásról van szó, de igyekszem egyre tudatosabb lenni, már ami a tuti olvasásaimat illeti. 

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő könyvek mindenképpen várnak rám februárban:


Michael Vey - A 25-ös cella foglya
Igazából ezt a könyvet már olvasom, de befejezni már csak februárban fogom, és a véleményemre is számíthattok. 



Being Sloane Jacobs
Januárban elmaradt, de most úgyis közeleg az olimpia, bennem meg még friss a Műkorcsolya EB élménye (jaj, testközelben voltam hozzájuk!), úgyhogy épp aktuális egy jó kis műkoris sztori. 



Alienated
Már várom egy ideje a könyvet, imádom a borítóját. A története érdekes, szerintem vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz. Február 4-e után megtudjuk.



Pieces of Me
Február 11-e a megjelenés. Őszintén szólva kicsit félek a könyvtől, de nagyon várom is. Az biztos, hogy érzelmileg nagyon magával ragad majd, akármi lesz is, mert nagyon nehéz lesz elkerülnöm, hogy a transzplantációs téma közepén ne édesapám jusson eszembe. Ami persze jó dolog, de a könnycsatornám nem biztos, hogy egyetért. 



Better off Friends
Február 25-e. Szintén egy olyan könyv, aminek a borítója fogott meg elsőre, de a történet is nagyon tetszik. Egy könnyed sztorira számítok, és kíváncsi vagyok, marad-e barátság, nem marad, vagy esetleg mégis összejönnek. 



Four Years Later
A teljes sorozatot olvastam már, nyilván ez a rész sem maradhat ki, főleg mert Owent nagyon szerettem is. Szintén 25-i megjelenés. 



Téli mese
Jön a film, jön a film! Nagyon érdekesen hangzik a sztori, a filmelőzetesbe szerelmes vagyok, csupa jót hallok róla mindenfelől, az tuti, hogy én ezt nem hagyom ki. És mindenképp a film előtt szeretném olvasni.



Fogadom
A filmet nagyon szerettem, és már akkor is nagyon birizgálta a fantáziámat, hogy igaz történet. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz más a könyv. 



Cinder
Régóta tervezem elolvasni, felkerült az idei várólista-csökkentős listámra is, úgy érzem, ez lesz a februári adag most, hogy végre befejeztem.



Éjféli gyönyörök
Nagy Sherrilyn Kenyon rajongó vagyok, ezt az új részt azonban eddig elmulasztottam. De már a polcon csücsül és várja a sorát. Valószínűleg már nem sokáig.



The Guard
A másik kiegészítő történetet már olvastam a Párválasztó sorozathoz, nem is kérdés, hogy ezt is muszáj. Még akkor is, ha én Team Maxon vagyok. Február 4-e a megjelenés.



The Course of True Love (and First Dates)
Az utolsó Bane krónikák novella, Magnus és Alec első randija. Húúú! Elvileg február 18-a a megjelenés, és nagyon remélem, hogy most már tényleg, mert az eredeti időpontja december 31-e volt.



Brenda Joyce: Félelem és szenvedély
A legújabb Arany Széphistória kötet. Amennyire tudom, kettő kivételével mindet olvastam, azok is megvannak, csak még folyamatban, úgyhogy ez sem maradhat ki. Elvileg február 7-én érkezik.



Az örökké határa
Az első rész után nem is kérdés. Elvileg 14-én érkezik.



Ez így egy szolid, 14 könyves lista, azt gondolom, abszolút teljesíthető. Nagy eséllyel azért ennél több könyvet fogok olvasni, és még a Blogturné Klub is módosíthat esetleg a listán.

Nincsenek megjegyzések