Breaking News

COVER REVEAL - Monica Murphy: Owning Violet


Sziasztok!

December 2-án jelenik meg Monica Murphy erotikus-romantikus regénye, az Owning Violet. És most megmutathatom nektek a borítóját is! 

Nem is húzom tovább:



A sorozatról: 

A Fowler nővérek New York kedvencei, a Fleur Cosmetics birodalom örökösei. A hírnevük miatt pedig gyorsan a hírességekre éhes média középpontjában találják magukat, akik alig várják, hogy szétszedhessék őket. A három nagyon is különböző fiatal nő pedig eközben a legváratlanabb helyeken találja meg a szerelmet...

És akkor az első rész, az Owning Violet fülszövege:

Violet Fowler a jó testvér. Keményen dolgozik a családi kozmetikai vállalatnál, hűséges a pasijához és soha nem kerül bajba. Egészen addig, amíg Zachary megint csalódást nem okoz neki, amikor egy reklám miatt Londonba kell utaznia - és ezzel együtt messzire tőle. Az elutazása pedig ismeretlen lángot lobbant fel benne. Mi értelme jónak lenni, ha senki más nem az?

Valaki a Fleur Cosmeticsnál nagyon akarja azt a londoni reklámot, és bármit megtenni érte, még azt is, hogy a nem túl hűséges Zachary útjába minél több csábítást állítson. Ryder McKay a semmiből jött és minden egyes előléptetéséért keményen megküzdött a Fleurnél. És most a rejtélyes csábító Violetre vetett szemet. Ha Zacharynek működött, neki miért ne menne?

Elcsábítani a jó Fowler nővért nem nehéz. De amire Ryder nem számít, hogy Violet milyen hatással van rá. Ami egyszerű bosszúnak indult, valami sokkal mélyebbé válik. Képes lesz Ryder végrehajtani a tervét, hogy becsapja a lányt? Vagy csak saját magát veri át?

 A sorozat többi része:
STEALING ROSE - 2015 tavasza
TAMING LILY - 2015 nyara


Monica Murphyről

A New York Times és USA Today bestseller szerző Monica Murphy ízig-vérig kaliforniai, aki Yosemite alatt egyik előhegységben él. Feleség és három gyermek édesanyja, New Adult és kortárs romantikus regényeket ír a Bantam és az Avon kiadóknak. Ő a Heti csaj és a Második esély pasi szerzője.

Linkek:

Nincsenek megjegyzések