Breaking News

Valószínűleg olvasni fogom májusban


Sziasztok!

Erre a hónapra egy szolid listával készültem, bár valószínűleg a blogturnék ezt még jócskán megdobják majd. 

Tehát akkor következzen azoknak a könyveknek a listája, amelyeket nagy eséllyel olvasni fogok májusban!


Jennifer E. Smith: The Geography of You and Me
április 15.
 Az írónő másik két könyvét nagyon szerettem, és ez a liftben közösen ragadós téma is nagyon tetszik.


Kiera Cass: The One
május 6.
 Nem tudom, egy ilyen szerelmi háromszöget hogy lehet lezárni, de nagyon érdekel. Az első két rész után nem kérdés, hogy olvasni akarom a harmadikat. Ráadásul kíváncsi vagyok, mi lesz az egész lázadás témával is. Vajon változik a társadalom és ha igen, hogyan?



Tammara Webber: Breakable
május 6.
 Az Easyt imádtam, utána még beszélgettünk is egy barátnőmmel, milyen érdekes lenne mindezt a másik szemszögből olvasni. Amikor megláttam, hogy lesz, majd kiugrottam a bőrömből!


Morgan Matson: Since You've Been Gone
május 6.
Érdekesnek hangzik az alapsztorija és már nagyon rég szeretnék olvasni Morgan Matsontól
  

Cora Carmack: All Lined Up
május 13. 
Cora Carmack minden könyvét szerettem eddig, és nagyon aranyosnak ismertem meg őt is abból, amennyit eddig láttam. Kíváncsi vagyok, milyen lesz az új könyv.
 
Katie McGarry: Take Me On
május 27.
Katie McGarry minden könyvét imádtam eddig, nem is kérdés, hogy olvasnom kell. Alig várom. (Még akkor is, ha a borító nem tetszik annyira.)
Cassandra Clare: City of Heavenly Fire
május 27.  
Ez nem is lehet kérdés! A könyv, amiért sokan ölnénk már...
Magyarul megjelenő könyveket most direkt nem találtok a listán, ennek egy egész egyszerű oka van: a blogturné. Már van némi sejtésem arról, hogy milyen könyveket fogok olvasni a BTK-ra, mivel nagyrészt a könyvheti megjelenésekről van szó, de mivel még semmi sem biztos, nem merem kiírni őket. Az biztos, hogy nem egy-két könyvről van szó, nem is egy kiadótól, és nagyon jók lesznek!
Amit még hozzátennék, hogy jelenleg is olvasom a D.A.C. második részét illetve Rowling álnéven írt könyvét, a Kakukkszót, ezekről biztosan fogok még írni ebben a hónapban. Illetve a Könyvfesztiválon beszereztem a Tündérboszorkány folytatását, a Klott gatya, ne fárassz!-t és az új Percy Jackson könyvet, ezek is olvasásra várnak. 

 
 

Nincsenek megjegyzések