Breaking News

COVER REVEAL!



Sziasztok!

Megérkezett K. A. Tucker legújabb könyvének, a Chasing Rivernek a borítója!

Amazon | Barnes & Noble | iTunes | Kobo | IndieBound | Books-a-Million


Fülszöveg

Kétévnyi megtakarítással a zsebében Amber Welles, akinek meg kell tapasztalnia az életet oregonbéli kisvárosának biztonságos buborékán kívül, fel van készülve mindenre. Kivéve azt, hogy meghaljon Dublinban. És ha nem lett volna egy komplett idegen bátorsága, akkor tényleg meg is halhatott volna. De a srác lelép, mielőtt Amber megköszönhetné neki, amit érte tett. A huszonnégy éves River Delaney figyelmét elterelték. Senkinek sem szabadott volna megsebesülni. De aztán egyszer csak feltűnt az az amerikai turista. Nem hagyhatta meghalni, de azt sem kockáztathatta, hogy megismerjék a helyszínen - így elszaladt. 
Vissza a mindennapi életéhez, vezetni a családi pubot. Kivéve, hogy ez a mindennapi élet egyre bonyolultabbá és bonyolultabbá válik, hála a testvérének, Angusnak és a bűnügyi kapcsolatainak hála. Amikor az amerikai lány mégis megtalálja Rivert, a férfi hamar rájön, hogy bármennyire tetszik is neki Amber, mennyire nem illik hozzá. És milyen veszélyes lehet, ha a közelében marad. Az lenne a legokosabb, ha elüldözné. Talán mert megmentette az életét, talán mert a River teljesen más, mint amit hátrahagyott, Amber ráhajt River Delaney-re. Pedig ő nem olyan lány, aki bárkit is hajkurászna. És River amúgy sem olyan srác, akit el akarna kapni. 

Ez a könyv persze már folytatás, ez volt az első két rész:


Burying Water
 

Az írónőről

Author Photo

Kathleen, aki Ontario kisvárosában született, az első könyvét hat évesen publikálta általános iskolai könyvtárosa és egy doboz zsírkréta segítségével.  Falánk olvasó és távolabb nem is állhatna a zsáner-sznobságtól, ugyanis a high fantasyktől a chick lit könyvekig mindent olvas. Kathleen jelenleg Toronto határában él egy kisvárosban férjével, két gyönyörű lányával és kimerítő mennyiségű négylábú teremtménnyel.      

Website ** Twitter ** Facebook ** Novel Goodreads ** Author Goodreads ** YouTube ** Pinterest ** Instagram

Nincsenek megjegyzések