Breaking News

Hullócsillag beharangozó


Sziasztok!

Az Origónál kellett írnom egy megjelenés előtti könyvajánlót (megadott terjedelemben) Leiner Laura új könyvéhez, gondoltam, ha már, akkor megosztom. :)




KÖNYVAJÁNLÓ

Leiner Laurának lassan az is elég lenne a sikerhez, ha a napi bevásárlólistáját nyomná szép kötésben az olvasói kezébe – de nem ezt teszi. Megint ráérzett, mi foglalkoztatja manapság a tiniket, miről álmodoznának egy kicsit, lehetőleg minél távolabb az iskolapadtól. 

Nyugodtan kijelenthetjük, Leiner Laura az elmúlt években a tiniirodalom igazi celebjévé nőtte ki magát. Ahol megjelenik, a fiatal olvasók tízes csoportokba verődnek, hogy aztán együttes erővel rohamozhassák meg kedvenc szerzőjüket egy aláírásért vagy közös fotóért. Pedig amit az írónő csinál, nem túlságosan bonyolult, a receptet bárki követhetné. Magyar tiniknek ír, magyar tinikről. Olyan élethelyzetekben járnak szereplői, amelyekkel a fiatalok könnyen tudnak azonosulni, hiszen nem kizárt, hogy ők maguk is átéltek már hasonlókat.

Eddig ettől a hétköznapi egyszerűségtől legtávolabb a Bexi-sorozatával került az írónő, hiszen a történet főszereplői első pillantásra nem is annyira átlagosak.  Bexi sikeres énekesnő, Márk pedig az épp futó tehetségkutató üdvöskéje. De hamar kiderül, a problémáik ettől még ugyanolyan mindennapiak: ciki szituk, váratlanul felbukkanó exek és az érzés, hogy hirtelen minden nehézség az ember nyakába szakad. 

A Bexi-sorozat kötetei vérbeli tinikönyvek, Youtube-bal, Instagrammal, napi slágerekkel, emojikkal, a kezek ügyéből ki nem kerülő okostelefonokkal – kivéve persze, ha épp Leiner Laura könyvet olvas az illető.

A második kötetet, a Hullócsillagot március 31-től keressétek az üzletekben!

Nincsenek megjegyzések