Breaking News

I Love Spring Book TAG


Sziasztok!

Rea megtalált egy tavaszi kihívással, és úgy döntöttem, megcsinálom, bár ahogy láthatjátok, nem ez lett a valaha volt legkreatívabb Book Tag posztom.

1. Milyen a tavasz ott, ahol élsz?

Na, ezen jót mosolyogtam, mert milyen őrült kérdés ez Magyarországon? De most komolyan, Amerikában indokolt, államtól függően totál más lehet a tavasz, de itt nálunk azért oly nagy különbségek nem lehetnek. Nyílnak a virágok, elkezd sütni a nap, rügyek meg melegebb idő, meg friss levegő meg kliséhalmok.


2. Melyik könyvet várod a legjobban idén tavasszal?

Ezen most nagyon erősen el kellett gondolkoznom, mert nagyon sok könyvet vártam... Talán a Papírvárosokat mondanám, de szerintem több tucat könyvet fel tudnék sorolni.



3. Mutass egy olyan könyvborítót, ami a tavaszra emlékeztet!

Nem igazán van ilyen, de mondjuk az Anna és a francia csók?




4. Hol fogsz olvasni idén tavasszal?

Újabb kérdés, amire egy kedves WTF kifejezés volt az arcomon. Mert hát... Ahol éppen akarok. Ágyban, kanapén, suliban, evés közben, séta közben, villamoson, buszon, vonaton, udvaron, padon meg ki tudja még hol?

5. Mutass egy borítót, amin rajta van a nap!




6. Melyik a kedvenc tavaszi olvasmányod?

Nem gondoltam, hogy én ilyen hadilábon állok a tavasszal, de egy konkrétan tavaszi történet se jut eszembe. Maradjunk annyiban, hogy nincs olyan könyv, amit konkrétan a tavaszhoz kötnék, elolvasok bármit, évszaktól függetlenül.

7. Keress egy olyan borítót, amin sok szín van!



1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy elfogadtad! :D Nekem is ugyanez volt a problémám, nem nagyon adott lehetőséget a kérdéssor a kreatívkodásra.

    VálaszTörlés