Breaking News

Beharangozó - Amanda K. Byrne: Hidden Scars {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Szeptember 22-én jelent meg Amanda K. Byrne Hidden Scars sorozatának első része. Ez egy felnőtt romantikus könyv, a bejegyzésben a fülszöveg mellett rövid, képes idézeteket találtok belőle, illetve Amazon ajándékkártyákat nyerhettek egy giveaway keretében.





Fülszöveg:



Néha a múlt nem marad meg ott, ahová tartozik.
Sara elsőszámú randiszabálya: zárkózott, titokzatos férfiak szóba se jöhetnek. Évekig tartó terápiára volt szüksége, hogy túllépjen a károkon, amiket érzelmi zsaroló előző pasija okozott, és kész lett újra randizni. Valakivel, aki vicces, kiegyensúlyozott és akivel könnyű beszélgetni. Minden, ami a munkatársára, Taylorra nem jellemző.
Taylor csöndes. Túl nyugodt. Folyamatosan lopakodó üzzemmódban van, és ugyanúgy titkokat rejteget, mint Sara. Nem akar vonzódni hozzá, de miután egy éjszakát együtt töltenek egy hotelszobában, hála egy viharnak, ami csapdába ejti őket, többet már nem tagadhatja a lángoló szenvedélyt, ami köztük van. A munkakapcsolatuk egyre közelebb és közelebb kerül a barátsághoz, míg egy nap Sara össze nem szedi a bátorságát, és meg nem csókolja.
Ez az, amire Taylor várt.
Ami egy édes, kedves barátságnak indult, hamar szenvedélyes és intenzív afférrá válik. De épp amikor Sara kezdi biztonságban érezni magát Taylor karjaiban, a férfia titkai napvilágot látnak, és nem biztos, hogy a lány képes lesz bármikor is nem azt lesni, ki van a nyomában.

>>> Goodreads <<<


Megrendelési linkek:


Amazon: http://www.amazon.com/gp/product/B013FJE134/ref=x_gr_w_bb?ie=UTF8&tag=x_gr_w_bb_ca-20&linkCode=as2&camp=15121&creative=330641
Barnes and Noble: http://www.barnesandnoble.com/w/hidden-scars-amanda-k-byrne/1122462758?ean=2940152284447




Linkek a szerzőhöz:








Nyereményjáték


A nyereményjáték ezúttal is egy nemzetközi giveaway, a nyeremény pedig 3 db 20$-os Amazon ajándékkártya.


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések