Breaking News

Cover Reveal - Jennifer Weiser: The Touched


Sziasztok!

Egy Cover Reveal poszttal érkezem! Jennifer Weiser The Touched című paranormális-disztópikus young adult regénye kapott ma borítót. 

Íme:


Nagyobb méretért katt!



Fülszöveg:


Arabella Penthallow életének első tizenhat éve hazugság volt...
Egy világban, ahol a megtévesztés a túlélés kulcsa, Ara fenntartotta a színjátékot, miszerint ő a Légió Vezetőjének tökéletes lánya. Ám a sötétség már kavarog, ő pedig rájön, hogy ő is Megérintett, azaz olyan halandó, akit az istenek valamilyen tehetséggel ruháztak fel. A Megérintettek ritkák, és rettegik őket, ezért Arát kényszerítik, hogy elhagyja Union Cityt a szomszédos Midnight Cityért, hogy védje magát és azokat, akiket szeret - Tove Thornt is, a fiút, aki egész életében szeretett.
Carter Decker megesküdött, hogy leégeti Union Cityt, míg semmi nem marad belőle...
Midnight City hírhedt és öntelt fenegyereke mindig megszerzi, amit akar, és most épp arra vágyik, hogy Union City megfizessen, amiért élve elégették az anyját Megérintett mivolta miatt. Amikor Carter találkozik Arával, a lány mindent megtestesít, amit gyűlölnie kellene. De aztán rájön, hogy a lány Megérintett - ahogy ő maga is -, és ezután már nem biztos benne, kit gyűlöl jobban: a Megérintett lányt, akinek az apja megölte az anyját, vagy magát, amiért olyasvalakire vágyik, akinek a megölésére felesküdött.
Azt mondják nekik, lelki társaknak rendeltettek... mégis mindketten azt kívánják, bár ne is létezne a másik...
Amikor Midnight City megtámadja Union Cityt, Carter és Arabella megteszik az elképzelhetetlent... még ha emiatt áldozatul is esnek. Az igazság Arabella otthonában van, Tove pedig vár rá. Lelki társak vagy sem, olyan előnye van, amilyen Carternek nincs.
A háború közeleg... és Ara a díj.



>>> Goodreads <<<



A szerzőről:


Jennifer Weiser young adult szerző, aki mindig nagy könyvmoly volt, és megszállott csokirajongó. Az írás mindig a kedves szökési módja volt, de hamar szenvedély lett belőle, miután megszületett első kislánya. Amikor épp nem a helyi könyvesbolt polcait rendezgeti vagy blogol a legújabb kedvenc könyveiről, egy sarokba kuporodva találhatjátok meg, amint épp újabb világokat talál ki, és reménykedik, hogy egy nap inspirálhatja a lányát is, és aki nem csak elég bátorságot öntött belé, hogy kövesse az álmait, hanem aki az inspirációt is jelenti, hogy kiszínezze a világokat.

Linkek:


Nincsenek megjegyzések