Breaking News

Cover Reveal - Laney McMann: Crystallum


Sziasztok!

Ezúttal egy young adult urban fantasy regény friss borítójával érkezem! Laney McMann Crystallumja elég izgalmasnak hangzik, a Primordial Principles első része. És bevallom, a borító nekem nagyon bejön. 


Nagyobb méretért katt!



Fülszöveg:


Kadence Sparrownem az ördög gyermekének születik - később tették azzá. Most próbál elbújni az igazság elől, és az életéért menekül.
Kade valódi természetét évekig elfedte egy illúzió, így amikor az apja új munkát kap, tudja, mit a rend: semmi közeli barát, semmi pasi, és ami a legfontosabb: nem fedheti fel, ki ő. Soha.
Megtartani a titkokat egyszerű. A hazugság már könnyen jön. Ahogy a magány is - és a félelem, de amikor az Árnyak támadnak, Kade pedig találkozik a Cole Spires-szel, minden napvilágra kerülhet, amit rejtegetni próbált.
Mint az Égi Gyermekek egyike, Cole egy eskü kötelékében él: megvédi a Wardot, védi az ősi fajt, vigyázza a kapukat, és a sajátjaival tart. Minden más csak eltereli a figyelmét, és egyébként is, minden elveszített. Cole munkája egyértelmű, és a kortársai közül senki sem csinálja nála jobban. Így amikor találkozik Kade-del egy klubban, azt hiszi, a lány is csak a figyelmét akarja. A legtöbb lány igyekszik felhívni magára a figyelmét, de Cole hamar rájön, hogy Kade nem olyan, mint a többi lány.
A menny és a pokol gyermekei köztünk élnek, ősi harcot vívnak. És beleszeretni valakibe a másik oldalról elképzelhetetlen. De Kade és Cole véletlen találkozása elhalványítja a szabályokat, és Kade küzdelme, hogy megtartsa a titkák hirtelen hazugságok egész hálójába taszítja őket. A lánynak nem csak a belső démonaival kell szembenéznie, de a legnehezebb kérdéssel is.
Mi a fontosabb - a vér vagy a szerelem?



>>> Goodreads <<<

 



Linkek a szerzőhöz:


Nincsenek megjegyzések