Breaking News

Cover Reveal! - Lily Velez: The Secrets We Kept


Sziasztok!

Újabb Cover Reveal poszttal érkezem! Ezúttal Lily Velez debütáló könyvének borítóját nézhetjük meg. A The Secrets We Kept egy romantikus young adult történet, ami idén ősszel jelenik meg. A borítót a Okay Creations tervezte.

Íme:






Fülszöveg:



Egy év. Ennyi idő telt el azóta, hogy a gyerekkoruk óta elválaszthatatlan Sully Graham és Cadence Gilbertson szakított, mióta egy örökbefogadás és egy állomon kívülre költözés az egész világukat a feje tetejére állította.
De aztán hirtelen Cadence visszatér New York Citybe, de valami teljesen más benne. A fény a szemében, a zene a nevetésében, a melegség a mosolyában - mind eltűnt. Helyette ott áll egy lány, akit Sully fel sem ismer, és még kevésbé ért.
Mégis, a közös szívfájdalom hosszú története ellenére meg van győződve róla, hogy visszanyerheti a lány bizalmát, és készen áll, hogy bizonyítsa, szerelmük mindent kiáll, nem számít, mi történik.
De Cadence-nek megvannak a maga titkai. Sötét titkok. Csúf titkok. Olyan titkok, amelyek összetörhetnek egy embert. És bár vele ez már megtörtént, és hihetetlenül magányos, mindenre kész, hogy megvédje Sullyt a szörnyű, maró igazságtól. Még ha ez azt is jelenti, hogy örökre kizárja az életéből.
Az egyetlen gond az, hogy a szíve úgy tűnik, nem kapta meg az értesítőt. Egyetlen a férfira vetett pillantás elég, hogy visszatérjenek az ismerős (és, ő is elismeri, függőséget okozó) érzések. És innentől a legnagyobb félelme, hogy a titkaira szépen lassan, egyesével derül fény... még azelőtt, hogy sikerülne őket megoldani.
A The Secrets We Kept megindító történet első szerelemről, barátságról, a megbocsátásról és olyan kötelékekről, melyek örökké összekötnek és erősebbé tesznek minket.


>>> Goodreads <<<




Linkek a szerzőhöz:




Nincsenek megjegyzések