Breaking News

Megjelent! - Cassie Strickland: Finding Bliss {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Ezúttal egy felnőtt romantikus-erotikus regény beharangozójával érkeztem. A posztban olvashattok egy részletet belőle, és egy nyereményjáték keretében meg is nyerhetitek - ez nem nemzetközi verseny, úgyhogy hajrá! De azért giveaway is van!






Fülszöveg:



Clara
Egyetlen hívás elég volt. Egy hang, ami válaszolt, egy férfi, aki nem tudta, mi történik, ha felhív, megváltoztatta az egész életem. Régi sérüléseket szakított fel, és mélyre ásott a múlt rémálmaiban. Minden elpusztított, amit felépítettem magamnak.
De Greyen keresztül boldogságot találtam, benne.

Grey
Nem gondoltam, hogy az az egyetlen hívás, ami az okai miatt elképesztően fájdalmas volt, eléri, hogy megkérdőjelezzem az igazságot, a barátságaim, és mindent, amit kedvesnek tartom a kisvárosomban. Az, hogy felhívtam, életem legjobb és legrosszabb döntése volt, de elhozta nekem őt, Blisst.
És ezt soha nem csinálnám vissza.
Az, hogy megtaláltam Blisst, a megváltás, a szerelem, az igazság és a megmásíthatatlan boldogság története. Új kezdetekről szól.

>>> Goodreads <<<


Megrendelési link:


Amazon: http://www.amazon.com/Finding-Bliss-Book-1-ebook/dp/B011GGSQ4S/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1442318424&sr=1-1&keywords=Finding+Bliss+cassie

Exkluzív részlet


I replayed it, transfixed. The voice on the machine was deep, masculine…striking. He had the most soothing tone I’d ever heard – and I’d spoken to a lot of people over the phone because of my job. His was something different, something that called to me in a way that was profound.
A shiver tripped down my spine as I played it a third time.
“Grey Raiden,” I murmured.
It was a great name.
A really great name.
And the voice!
I was about to push the button for the fourth time when I stopped myself.
What am I doing?
This is crazy!

A voice shouldn’t do this to me.
I took a step back and stared at the answering machine, wondering what in the world was going on with me. It had to have been the conversation with Paige. She must have flipped on something inside me or planted a seed in my mind, forcing me to focus on something outside of my norm.
That had to be it.

I turned and headed for the bathroom, telling myself to forget the voice on the machine. I didn’t need to hear it again, nor was it important to call him back.


Linkek a szerzőhöz:





Nyereményjáték


A beharangozóhoz két nyereményjáték tartozik!

Az első nyereményjáték részleteit a Facebook oldalon találjátok, és egy ebook példányt nyerhettek a könyvből!

A másik nyereményjáték egy nemzetközi giveaway, melynek keretében 20$-os Amazon ajándékkártyát és ekönyveket nyerhettek!


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések