Breaking News

Megjelent! - Linda Budzinski: Em and Em {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Linda Budzinski Em and Em című regénye egy kortárs romantikus YA történet. A posztban megtaláljátok a fülszöveget, olvashattok egy részletet is a könyvből, illetve egy nemzetközi giveawayben is részt vehettek.






Fülszöveg:



A tizenhat éves Emily Slovkowski a legkevésbé arra vágyik, hogy elköltözzön Jersey Shore-i otthonából és maga mögött hagyja nem csak szexi szörfös pasiját, Zachet, hanem az egész személyiségét is. De a Tanúvédelmi Program így működik, és Emnek fel kell készítenie magát az elképesztő változásra, ami azzal jár, hogy új életet kezdjen Közép-Nyugaton.
Habár vágyakozik a homokos tengerpartok és shore-i éjszakai élet után, de az immáron új Ember O'Malley új barátokat szerez, fotóz a suliújságnak és kiábrándítóan sokat gondol az újság szerkesztőjére, a furcsamód cuki cowboyra, Charlesra.
Amikor Em rajtakapja a suli fociedzőjét egy diákkal a lelátó alatt, nem akar belefolyni az ügybe. A legkevésbé arra van szüksége, hogy még egy bűnügy szemtanúja legyen és felhívja magára a figyelmet. Egyébként is, végre igazi barátai vannak - nos, igaziak, ha nem számítjuk, hogy valójában semmit nem tudnak róla, és szeretné, ha ez így is maradna a bírósági tárgyalásig.
De ahogy ez a nap közeleg, Em kezdi összerakni a darabkákat, hogy mit is látott pontosan aznap a lelátók alatt. És ahogy saját múltja titkai kezdik utolérni, Emnek rá kell jönnie, ki is ő valójában - Em vagy Em.


>>> Goodreads <<<



Megrendelési linkek:


Amazon: http://www.amazon.com/Em-Linda-Budzinski/dp/1942664621/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1441981139&sr=1-2&keywords=Em+and+Em+linda
Barnes and Noble: http://www.barnesandnoble.com/w/em-and-em-linda-budzinski/1122529605?ean=9781942664628

Exkluzív részlet




Charles leaned toward her. “Come on, tell me. What kind of photographer do you want to be?”

Ember pulled the sleeves of her sweater down over her hands. She drew up her knees and hugged them into her chest. She’d never talked about this to anyone. What if it sounded stupid? “I want to be a portrait photographer, but not the kind that takes pictures in the studio; the kind that takes pictures of people out in the real world, being who they are and doing the things they love to do.”

She glanced at him. He didn’t look as though he thought she was stupid. He looked… interested. “You know how they say a picture is worth a thousand words? Well, I want to tell stories about people. True stories. Stories of who they are deep down.” Like that picture of Trina. The one that proved she wasn’t too old or too cool to love the thrill of the wind tugging a kite up, up, up into the sky. “I want to take pictures that push past people’s images and uncovers something real.”

Charles whistled. “Now that’s a dream.”

“Sorry. It’s silly, right?”

“No, not at all.” Charles leaned in even closer, his face just a few inches from hers. His voice was barely a whisper. “I didn’t mean it’s an impossible dream. I meant it’s the kind of dream worth dreaming.”


Linkek a szerzőhöz:





Nyereményjáték


10$-os Amazon ajándékkártyát nyerhettek, illetve egy ebook példányt a könyvből!



a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések