Breaking News

Cover Reveal - Jessica Shirvington: Entice - Csábítás

Sziasztok!

Újabb magyar borítóleleplezéssel érkezem. A Könyvmolyképző Kiadónál hamarosan érkezik az Entice - Csábítás, és először itt nézhetitek meg a borítót!

Fülszöveg:



Violet Eden a Grigori tagja – részben angyal, részben emberi lény. Arra a sorsra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.

Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat meg, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvalóvá lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy tényt azonban Violet már biztosan tud… hogy Phoenix hatalma, amellyel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.

A verseny, hogy megszerezzék az egyetlen dolgot, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát, mindnyájukat a Jordán szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás.


>>> Moly.hu <<<

>>> Szerezd be ITT!<<<



 

A szerzőről:


Jessica Shirvington már tíz éve Sidneyben él férjével, a Foxtel műsorvezetőjével, az egykori olimpikon Matt

Ami az írást illeti, a Violet Eden krónikák esetében az első, ami eszébe jutott, a hősnő neve. Véleménye szerint a sorozat az élettapasztalatait mutatja meg, a világot bejárt utazásai során megismert embereket, a szerelmet és a veszteséget, valamint az általános zavart, a felnövést illetően.

A Violet Éden krónikák első kötete 2015 tavaszán jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ezt követi hamarosan a második rész.
Shirvingtonnal. Két lány gyermeket nevelnek. Jessica főállású anyuka, író, és emellett társigazgatója egy cégnek.

Nincsenek megjegyzések