Breaking News

Érkezik az új Harry Potter könyv!

Korábban már írtam róla, hogy több ajánlat is érkezett a Harry Potter and the Cursed Child című Harry Potter színdrab könyves kiadására - most meg is van a végleges hír, tényleg érkezik a könyv! 

A Harry Potter and the Cursed Child Harryék legkisebb fiának, Albus Perselusnak kalandjait követi, közvetlenül a Harry Potter és a Halál ereklyéi eseményei után. A darabot J. K. Rowling, Jack Thorne és John Tiffany közösen jegyzik. 



A könyvből négyféle kiadás is érkezik - minden ház megtalálhatja majd a sajátját. További érdekesség a megjelenési idő: 2016. július 31-én kerül majd a boltok polcaira, ami J. K. Rowling és Harry Potter közös születésnapja. Igazi ünnep lesz ez a fandomban! 

Végleges borító ennek megfelelően még nincs, egyelőre az alábbi borítót kaptuk:



Emellett a Pottermore egy újabb Fantasztikus állatok és megfigyelésük kiadást is ígér a jövő évre, melyben teljesen új tartalmak is lesznek egyenesen Rowlingtól! Ezután pedig érkezik majd a Roxforti könyvtár többi darabjának új kiadása is: A kviddics évszázadai és a Bogar Bárd meséi is új kiadást kap, bár ezekről még nincs pontosabb információ.

Nincsenek megjegyzések