Breaking News

Ismerd meg az Outlander második évadának új szereplőit!

Az Outlander sorozat marketingesei sem pihennek. Amellett, hogy folyamatosan bombáznak minket a második évad jelenetfotóival, most egy külön oldalt is indítottak, ahol számos érdekességet megtudhatunk. 

Ami viszont külön izgalmas, hogy minden fontosabb szereplőről kaptunk egy portrét, és így sok új karaktert is bemutattak. A bejegyzés végén hozom a kötelező portrékat a főszereplőkről - Jamie nélkül nem létezhet ez a bejegyzés -, de első körben ismerkedjünk meg az új szereplőkkel! 

Bonnie Prince Charlie



Az új évadban a főszereplőink elég sok időt töltenek a királyi családok tagjainak körében. Charles Stuart herceg a száműzetésben élő katolikus uralkodócsalád örököse, és a jakobita mozgalom vezetője. Sok időt tölt ivással, nőkkel, és terveket szövöget trónja visszaszerzésére, bármi áron. 


XV. Lajos



XV. Lajos a francia király, aki hataloméhes, fontos alakja a politikai csatározásoknak, és a nőket sem veti meg. Megszokta, hogy mindent megkap, amit akar, könnyen megunja a dolgokat, amikben bár nem látja a maga hasznát. 


Louise de Rohan



Claire jó barátságba kerül Louise-zal, annak ellenére, hogy a nő kiváltságos helyzetben van. Eleven és frivol tagja a francia udvarnak, aki a történetek szerint Charles Stuart szeretője volt, a regényben pedig van egy házikedvenc kismajma, aki nem igazán szereti a szép herceget. 


Mary Hawkins



Claire Rohan szalonjában találkozik Maryvel. Fiatal, aranyos angol lány, aki kicsit dadog. Egy báró lánya, és egy módos és befolyásos kereskedő unokahúga. Hatalmi okokból Franciaországba küldik, mert egy öreg francia nemesnek ígérték a kezét. 

St. Germain gróf



Claire-nek még egy emberrel indul rosszul a kapcsolata egészségügyi tudásának és makacsságának köszönhetően. Ő pedig nem más, mint a francia udvar egy fontos tagja, a borkereskedő St. Germain gróf, aki szintén egy valóban élt történelmi alak. Claire-nek köszönhetően egy egész hajónyi rakománya vész kárba, amikor is Claire a legénység több tagjánál himlőt diagnosztizál - ezzel akár egy életre ellenségévé tehette a grófot. 


Ők lettek volna az új szereplők, de mint mondtam, a régiekről sem feledkezünk meg, íme a többiek képei: 

 
 
 


Ami biztos: izgalmas évadnak nézünk elébe! Addig is lehet olvasni a könyvet, ITT beszerezhetitek, hamarosan pedig a véleményemet is olvashatjátok róla.

Nincsenek megjegyzések