Breaking News

Befutott az új Tarzan legendája előzetes!

Megérkezett a második előzetes a legújabb Tarzan feldolgozáshoz!

Ami biztos: már csak Alexander Skarsgard és a kockahasa kedvéért is megéri moziban nézni! A látványvilág gyönyörűnek tűnik, és szerintem a történet is ígéretes.



A sztori kicsit más lesz, mint a sokak által már ismert verzió: Tarzan ebben a történetben már feladta a dzsungelbeli életét, és Jane-nel, a feleségével él a viktoriánus Angliában. Viszont vissza kell térnie a vadonba, és visszatérni a gyökereihez. 

Alexander Skarsgard szerint picit pont az ellentéte az eredetinek: míg abban az került a főszerepbe, hogy próbálja megzabolázni a benne rejlő állatot, addig itt pont ki kell engednie személyiségének ezt az oldalát.
Emellett David Yates szerint Jane megjelenítése is más lesz, igazi 21. századi Jane-t kapunk, hiába a viktoriánus kor: erős, okos, szexi és egyáltalán nem csak egy passzív partner Tarzan mellett.

Az előzetesben most leginkább a vad Tarzanra koncentrálnak, aki harmóniában él az állatokkal, és liánokon lengedez... ezt erősítve még csak meg sem szólal az előzetesben. Bár azért egy-egy villanásra előkerült a viktoriánus úriember képe is. Ami kifejezetten tetszett, hogy kaptunk egy kis bepillantást az eredettörténetébe is, megmutatták az édesapját. 
És el kell mondanom, az eddigi két előzetes alapján Jane is nagyon szimpatikusnak tűnik.

A filmben egyébként szerepelni fog még több nagy név: Samuel L. Jackson lesz George Washington Williams, Christoph Waltz Leon Rom kapitány, Djimon Hounsou pedig Mbonga.

A film a tervek szerint idén júliusban kerül a mozikba.


Nincsenek megjegyzések