Breaking News

David Heyman producer a Legendás állatok filmről

A Total Film magazinban megjelent egy új interjú David Heymannel, aki Legendás állatok és megfigyelésük film producere. Mesélt a történetről, Eddie Redmayne castingjáról és arról, milyen újra Rowlinggal dolgozni. 



Rowling forgatókönyvírói munkájáról:
"Jo ott volt a forgatáson, és ez hatalmas segítség volt. Megnézte, milyen a koncepció, megosztotta velünk a gondolatait, és mi aszerint változtattunk. Tisztában volt a vezető szereposztásokkal, mielőtt véglegesítettük volna őket."

Eddie Redmayne-ről és Göthe Salmanderről:
"Göthe olyasvalaki, aki könnyebben kommunikál a szörnyeivel, mint az emberekkel. Brit, aki Amerikában találja magát, és az amerikai varázslóvilág más, mint a brit. Eddie volt az első választásunk. Nagyon jól tud megjeleníteni különc karaktereket, és képes szívet vinni beléjük. Vágyik rá, hogy minden pillanatból kihozza a legtöbbet. Igazán elbűvöli a férfiakat és a nőket egyaránt. Időtlen színész, és tökéletesen passzol a 20-as évek New Yorkjába."

A legendás állatokról: 
"A szörnyek mindenféle méretet és alakot öltenek majd! Mind digitálisak lesznek. Rendkívüli teremtmények, nem tudom, hogyan lehetne őket megoldani az életben - bármilyen csodálatosak is az animátoraink, nem lehet megjeleníteni minden mozdulatot úgy, mint digitálisan. Sokféle állatok vizsgáltunk meg a való világból. Sok kutatást végeztünk a mozgással és a külsővel kapcsolatban, mert szeretnénk, ha valóban hihetőek lennének. Úgy kell kinézniük, mintha valóban létezhetnénnek, nem csak tiszta fantasylények lennének."

A következő két részről:
"Ebben a pillanatban azzal foglalkozunk, hogy az első rész olyan jó legyen, amennyire lehetséges. Bizonyos módon ezt tettük a Potter filmekkel is - próbálkoztunk, hogy minden egyes film olyan jó legyen, amilyen jó csak lehet. És ha olyan jó lesz, amilyennek akarjuk, akkor jöhet a többi." 

Nincsenek megjegyzések