Breaking News

Itt az első előzetes a legújabb Jane Austen adaptációhoz!

Lassan már számon tartani sem lehet, annyi Jane Austen adaptáció készült. Még úgy is, hogy egyébként az írónőnek összesen hat befejezett regénye íródott csupán. Ráadásul akkor még nem is számoltuk a rengeteg modern változatot, a róla készült filmeket...

De most itt a legújabb, és egy kis meglepetéssel: egy olyan regényéből készült film, ami nem a legismertebbek közé tartozik, és amiből még nem láthattunk millió és egy feldolgozást.




A Love & Friendship című film alapja a Lady Susan. A történet szerint a fiatalon megözvegyült, kacér és agyafúrt Lady Susan (Kate Beckinsale) új, gazdag férjet fogna - de nem csak magának, hanem szürkeegér, félénk leányának is. És ezért hajlandó mindent bevetni, így női praktikák és fondorlatok egész sodrába kerülünk. 

Az előzetes különösen viccesre sikerült, és egy kis érdekesség, hogy Kate Beckinsale már másodszor bújik egy Austen hősnő bőrébe, korábban a címszereplő Emmát alakította egy feldolgozásban. 

A film premierje az 59. San Francisco-i Nemzetközi Filmfesztiválon lesz április 21-én, a világpremier pedig május 13-án.


Nincsenek megjegyzések